İTSO ÜYELERİ İÇİN E-TİCARETİ SEMİNERİ

Dünyada ve Türkiye’de her geçen gün daha da büyüyen e-ticaret pazarından üyelerinin de pay almasını hedefleyen İTSO, Uludağ Üniversitesi ile iş birliği yaparak e- ticaret semineri düzenleyecek.

Yayınlama: 29.11.2016
13.501
A+
A-

Üyelerinin ticari faaliyetlerini gelişmelerine katkı yapmak için eğitim faaliyetlerine önem veren İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) bu kez de e-ticaret semineri düzenliyor. 1 Aralık 2016 tarihinde odanın konferans salonunda yapılacak seminerde, Uludağ Üniversitesi Karacabey Meslek Yüksek Okulu, Yönetim Organizasyon Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Gazanfer Erbaşlar eğitmenlik yapacak.

 

İTSO Başkanı Metin Anıl, düzenleyecekleri seminerin ticaret süreçlerini elektronik ortama taşımak isteyen üyelerinin yanı sıra, bu alana yatırım yapmak isteyen girişimciler içinde açık olduğunu söyledi. Anıl, bu alana ilgi duyanlara geniş bir bakış açısıyla e-ticaret hakkında bilgi vermek amacıyla düzenleyecekleri seminere katılımın ücretsiz olduğunu belirtti.






 

E-ticaretin dünyada ve Türkiye’deki işlem hacminin hızlı bir ivmeyle arttığını söyleyen İTSO Başkanı Metin Anıl, on binlerce çalışanı, 15 bini aşkın sitesi ve 10 milyonun üzerinde müşterisiyle dev bir hacme ulaşan e-ticaret sektörünün önünün açık olduğunu belirterek, “Teknolojinin de getirdiği hızlı büyüme trendi devam edecek. Dünya genelinde yüzde 40-45’ler ile ifade edilen sektördeki büyüme, ülkemizde yıllardır yüzde 55-60 seviyelerinde devam ediyor. Üyelerimizin bu pazardan pay almaları ve yeni girişimcilere ışık tutmak amacıyla düzenlediğimiz seminerimize konuya ilgi duyan herkesi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 

Öte yandan ücretsiz yapılacak seminere katılmak isteyenlerin 30 Kasım 2016 Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar odaya kayıt yaptırmaları gerekiyor.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş