MÜSİAD üyelerine %18 elektrik indirimi

Türkiye’nin en büyük Sivil Toplum Kuruluşlarının başında gelen MÜSİAD, üyelerine yönelik gerçekleştirdiği ortak satın almalara hız verdi. MÜSİAD İnegöl Şubesi Başkan Yardımcısı Mustafa Şimşek, Aksa Enerji ile yaptıkları anlaşma sonucunda MÜSİAD üyelerinin ev ve işyerlerinde %18, sanayi tesislerinde ise %3 indirimli enerji alımı yapabileceklerini müjdeledi.

Yayınlama: 26.08.2014
1.057
A+
A-

MÜSİAD İnegöl Şubesi Başkan Yardımcısı Mustafa Şimşek, üyelerin cazip koşullarda satın almalar gerçekleştirmeleri için çeşitli avantaj ve fırsatlardan yararlanması amacıyla ortak satın alma anlaşmaları gerçekleştirdiklerini ve bu anlaşmalardan yararlanma sürecinde ihtiyaç duyulan hususlarda rehberlik desteği sağladıklarını ifade etti.

 

Üyelerin maliyetlerine büyük katkıda bulunabileceğini düşündüklerini elektrik enerjisi kullanımı hakkında Aksa Enerji ile yeni bir anlaşmaya imza attıklarını anlatan Şimşek, “Bu kapsamda; AKSA Elektrik, Mesken ve Ticarethane için;  1 yıllık sözleşmelerde % 18 indirim oranı uygulanacaktır. Sanayi için; 1 yıllık sözleşmelerde % 3 indirim oranı uygulanacaktır. Faturalama, MÜSİAD Üyesinin tabi olduğu tarife grubu ve sınıfına uygun olarak, EPDK kararlarına göre yapılacaktır. Elektrik enerjisi birim fiyatı EPDK’nın ilan ettiği birim fiyatından olacaktır” dedi.






 

MÜSİAD üyelerinin iş bu işbirliği protokolünde belirlenen indirimli elektrik enerjisi tedarik haklarından yararlanabilmesi için, öncelikle Aksa ile en az 1 (bir) yıllık ‘Elektrik Enerjisi Satış Sözleşmesi’ imzalamaları gerektiğini anlatan Şimşek, “MÜSİAD Üyeleri ile yapılacak sözleşmelerin yürürlüğe girebilmesi için Bireysel MÜSİAD üyeleri için,  fatura tahsilatları için otomatik ödeme talimatı vermesi, tüzel kişiliği haiz MÜSİAD üyesi ise,  DBS sistemine dâhil olması gerekmektedir. Teminat, faturalama ve ödeme hususlarından MÜSİAD üyesi ve Aksa arasında yapılacak “Elektrik Enerjisi Satış Sözleşmesi” hükümleri geçerli olacaktır” diye konuştu.

 

Fırsattan yararlanmak isteyen MÜSİAD üyelerinin 0212 222 04 06 No’lu telefondan Orhan Sancak yada Bilal Tan’la irtibat kurnalarını isteyen Şimşek, “MÜSİAD olarak sadece enerjide değil, akaryakıt, lojistik, sağlık, bilişim, eğitim, insan kaynakları ve ulaşım konularında da ciddi anlaşmalar yaptık. Önümüzdeki günlerde bu konularda MÜSİAD üyelerine müjdeler vermeye devam edeceğiz” dedi.

 

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş