TÜMSİAD İnegöllü firmaları yalnız bırakmadı

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) İnegöl Şube Başkanı Turgut Kani ve yönetim kurulu üyeleri, Cumartesi günü 26. Uluslararası Yapı ve Yaşam Fuarı’na katılan İnegöllü firmaları ziyaret edip, hayırlı işler temennisinde bulundu.

Yayınlama: 07.04.2014
1.223
A+
A-

Tüyap Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından KOSGEB, Bursa Büyükşehir Belediyesi, BTSO, BURTİMDER ve Mimarlar Odası işbirliğiyle düzenlenen 26. Uluslararası Yapı ve Yaşam Fuarı 2-6 Nisan 2014 tarihlerinde gerçekleştirildi.

 

Fuarda İnegöl’den de firmalar yer alırken, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) İnegöl Şube Başkanı Turgut Kani ve yönetim kurulu üyeleri, Cumartesi günü fuarı ziyaret edip İnegöllü firmalara hayırlı işler temennisinde bulundu.






 

12 ülkeden 219 firma ve firma temsilcisinin iştirak ettiği ve toplam 40 bin civarında ziyaretçinin gezdiği fuarda İnegöllü firmalar tek tek dolaşan TÜMSİAD Başkanı Turgut Kani ve yönetimi, fuar hakkında da bilgi aldı.

 

Fuar ziyaretine ilişkin bir açıklama yapan Turgut Kani şunları dile getirdi: TÜMSİAD yönetimi olarak fuarı incelemek için geldik. Fuardaki tespitlerimizde yapı fuarı üzerine özellikle ahşap bölümünün daha da gelişmesi adına çalışmalar yapmayı hedefliyoruz. İnegöl’den fuara katılan firmalarımızı ziyaret ederek tebrik etmek için geldik. İnşallah hayırlı olur. Önümüzdeki yıl yapılacak fuarda inşallah İnegöl’ün mutfak, kapı bölümünü daha da geliştirerek katılmasında fayda olur diye düşünüyorum.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş