Türkiye’nin her yerine köfte!

Özel saklama tekniği ile İnegöl Köftesi’ni 24 saat içerisinde Türkiye’nin her yerine bozulmadan gönderebilen Halk Et Pazarı, MODEF Fuarı boyunca İnegöl Köftesi’nin tanıtımını Hikmet Şahin Kültürparkı önünde açılan TIR standı ile gerçekleştirecek.

Yayınlama: 17.04.2014
1.134
A+
A-

Tanıtım standında açıklamada bulunan Halk Et Pazarı işletme sahibi Hüseyin Kurt, İnegöl Köftesi’nin sadece İnegöl’de yenmesini değil, Türkiye’nin her yerine gönderilmesini ve her eve girmesi istediklerini belirtti.

 

24 SAAT ÇÖZÜLMEME GARANTİSİ






Konuyla ilgili olarak konuşan Hüseyin Kurt şunları söyledi: İnegöl’de bir ilki gerçekleştiriyoruz. İnegöl Köftesi’ni Türkiye’ye tanıtma adına elimizden geleni fazlasıyla yapıyoruz. Şahsi olarak da İnegöl köftemizi sadece İnegöl’de yenmesi değil, Türkiye’nin her yerine gönderme, her eve girmesi isteğimiz var. Bu konuda da ‘inegolkofte.com.tr’ sitesi ile online satış yapacağız. İnegöl köftemizi Türkiye’nin diğer ile ve ilçelerine de yollayacağız. 24 saat çözülmeme garantisi verecek bunu gerçekleştireceğiz. Kargo ile köfteleri göndermeyi amaçladık. Bu konuda görüştüğümüz birkaç firma oldu. Bazı firmalarda kargonun tam ulaşmadığı yerler olabiliyor. Bizim için saat önemli. 24 saat içinde ulaşması gerekiyor. Ürünümüz bozulmayacak şekilde her yere ulaştırmayı amaçlıyoruz. Fuara gelenler TIR’ımıza ilgi gösteriler. Köfteyi sadece burada yemeyip evlerine de götürme imkânı buluyorlar. Memnunuz. İnşallah internet üzerinden de daha iyi şeyler yapacağız. Burada fuara gelen müşterilere de bunu duyurmayı amaçladık. TIR’ımız şu an İnegöl’de tanıtım yapacak. Bursa’da da çalışmalarımız olabilir. Proje oturduktan sonra Türkiye’nin değişik yerlerine de gidebiliriz.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş