111 araç trafikten men edildi

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri şehir içi yollarda motosikletler ve trafik güvenliğini tehlikeye düşüren araç sürücülerine yönelik denetim uygulamalarını aralıksız sürdürüyor.

Yayınlama: 09.07.2014
966
A+
A-

Son günlerde yüksek ses çıkaran, hız yaparak trafiği tehlikeye düşüren motosiklet ve otomobil sürücüleri ile ilgili artan ihbarlar üzerine İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü çalışmalarını yoğunlaştırdı.

 

İnegöl’de yaz mevsimi ile birlikte mevsimin vazgeçilmez ulaşım aracı olan motosikletler trafikte artarken, polis motosiklet sürücülerine yönelik geniş kapsamlı uygulamalar yapıyor.
Gün içerisinde ve iftardan sonra özellikle şehir merkezinde, ramazan sokağı ve kültür park civarında motosikletler üzerine uygulamalar yapan İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, denetimlerde motosikletleri en ince ayrıntısına kadar inceliyor.






 

Ehliyetten sürücünün kaskına kadar denetleme yapan trafik ekipleri, ehliyetsiz, ruhsatsız, plakasız ve şasi numarası olmayan motosikletleri trafikten men ediyor. Özellikle meydana gelebilecek kazalara yönelik motosikletler üzerinde titizlikle çalışan, son günlerde ciddi oranda artış gösteren motosiklet hırsızlığının da önüne geçmeyi hedefliyor. Evrakları eksik olan motosikletler trafikten men edilirken ehliyetsiz araç kullanıcılar hakkında gerekli cezai işlem uygulanıyor.

 

İnegöl İlçe Emniyet Müdürü Şükrü kaplan yaptığı açıklamada şunları söyledi: 28 Haziran ile 8 Temmuz 2014 tarihleri arasında yapılan denetimler esnasında sürücü belgesiz 76 araç sürücüsüne cezai işlem uygulanmış, 60 araç trafikten men edilmiş, eksiklikleri bulunan toplam 398 araç ve sürücü hakkında gerekli yasal işlem uygulanmıştır. Ayrıca eksiklikleri bulunan 70 motosiklet sürücüsüne cezai işlem uygulanmış 51 motosiklet trafikten men edilmiştir. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş