4 gündür elektrik yok

Hocaköy Trafik Işıkları Mevkiinde ikamet eden Cevdet Kasap isimli vatandaş, elektrik kesintilerinden dolayı evlerinde kalamadıklarını ve UEDAŞ’ın kendileri ile konuşmalarında hep aynı şeyleri söylediğini belirtti. Cevdet Kasap isimli vatandaş, UEDAŞ’ın gereğini yapmadığını ifade ederek, “Belediye Başkanımızdan ve Kaymakamımızdan yardım bekliyoruz” dedi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 16.01.2015
627
A+
A-

Elektrik kesintileri devam ederken, vatandaş tepkisini göstermeye devam ediyor. Hocaköy Trafik Işıkları Mevkiinde ikamet eden Cevdet Kasap isimli vatandaş 4 gündür evlerinde elektrik olmadığını ifade etti.

 

4 GÜNDÜR GİDİP GELİYORUZ ELEKTRİĞİMİZ YOK






Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Cevdet Kasap, “Hocaköy lambalarından 50 metre ileride 4 gündür elektrik yok. UEDAŞ’a geliyorum ertesi gün olacak, ertesi gün oluyor hep aynı kelimeleri kullanıyorlar. Bu sene İnegöl sahipsiz kaldı. Bu karda kışta olmadı bu. 4 Gündür gidip geliyoruz elektriğimiz yok”

 

4 GÜN BOYUNCA HİÇ ELEKTRİK GELMEDİ

“Her yerde aynı sıkıntıların olduğunu söylüyorlar. Geliyoruz yapılacak deniliyor. Ekiplerimiz su an çalışıyor deniliyor ama hala 4 gündür elektrik yok. 4 Gün boyunca hiç elektrik gelmedi. Bir direk düştü. Yol ortasında kalmasın diye bizde onu odunlarla yol kenarına aldık. Allah korusun çocuklar o yoldan okula gidip geliyor”

 

BİZİM BU SIKINTILARIMIZIN GİDERİLMESİNİ İSTİYORUZ

“Buzdolabındaki yiyecekler mahvoldu gitti. Elektrik olmayınca hiç bir şey olmuyor. Çocuklar haliyle ders çalışamıyor. Bir gün bir dosta diğer gün akrabaya derken sürekli çocuklarda etkilendi bu durumdan ama ne gelen var ne giden. Bizim bu sıkıntılarımızın giderilmesini istiyoruz”

 

BELEDİYE BAŞKANI VE KAYMAKAMA YARDIM TALEBİ

“Belediye Başkanımızdan ve Kaymakamımızdan bu soruna el atmalarını bekliyoruz. UEDAŞ özel diyorlar. Peki ama biz şimdi ne yapacağız. Ben Erzurumluyum. Erzurum’dan beni aradıklarında 4 gündür elektrik yok kar yağışı nedeni ile dediğimde bana gülüyorlar” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş