“Muhalefet görevimizi yapmaya çalıştık”

İnegöl Cumhuriyet Halk Partisi tarafından gerçekleştirilen programla, ilçe yönetimi ve basın mensupları bir araya geldi. Gerçekleştirilen kahvaltı programının ardından açıklamalarda bulunan CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar, “Geçtiğimiz süreç içerisinde İnegöl’de birçok konuda olumlu ya da olumsuz muhalefet görevimizi yapmaya çalıştık” dedi.

Yayınlama: 28.03.2016
430
A+
A-

Düzenlenen kahvaltı programına CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar, CHP İlçe Yönetimi ve basın mensupları katıldı.

 

BELEDİYE MECLİSİ’NDE GÖRÜŞÜLECEK






Kahvaltı programının ardından açıklamalarda bulunan Halil Büyükışıklar, “Bugün İnegöl’ümüzün emekçi basın mensubu arkadaşlarımız ile bir sabah kahvaltısı gerçekleştirdik. Bu davetimize katılma nezaketinde bulundukları için tüm basın mensuplarımıza teşekkür ediyoruz. Ayrıca İnegöl’ümüzde amatör veya profesyonel bazda tiyatro gösterisinde bulunan tüm sanatçılarımızın Dünya Sanatçılar Günü’nü kutluyoruz. Geçtiğimiz süreç içerisinde İnegöl’de birçok konuda olumlu ya da olumsuz muhalefet görevimizi yapmaya çalıştık. Büyükşehir Belediye Meclisi’ne İnegöl ile ilgili faydalı olacağına inandığımız birçok konuda önergeler gönderdik. Önümüzdeki meclis toplantısında yine İnegöl’ümüzün yararına olacak bir proje Belediye Meclisi’nde görüşülecek. Önerge verildikten sonra bunu tüm kamuoyu ile paylaşacağız”

 

CHP OLARAK KİMSENİN KARŞISINDA DEĞİLİZ

“Basın mensuplarımızın bu yoğun süreçte sarf ettikleri çabayı ve uğraşı görüyoruz. İşleri gerçekten zor. Onları bu yoğun tempolarda önümüzdeki süreçte başarılar diliyoruz. Kolay değil. İnegöl gibi nüfusu yoğun, etkinliği fazla, birçok sektörde faaliyeti olan bir kentte haber yapabilmek, haberi yakalayabilmek, onun için mücadele vermek kolay değil. Zaman zaman tabi basınla ilgili bizlerinde bir takım eleştirileri olsa da, geçmişte böyle sıkıntılar yaşadığımız arkadaşları da kahvaltımıza davet ettik. Katılım gösteren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Katılmayan arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz. Onları da aramızda görmekten mutlu oluruz. CHP olarak kimsenin karşısında değiliz” dedi.

 

RÜZGAR PERDESİ’NDE RAPOR BEKLENİYOR

Geçtiğimiz aylarda Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne verilen rüzgar perdesi adındaki önerge ile alakalı açıklamalarda bulunan Büyükışıklar, “Biz bu projemizi CHP Grup Sözcümüz Erdal Aktuğ ile Büyükşehir Belediye Meclisi’ne gönderdik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe, projeyi çok olumlu bulduğunu ifade etti ve projenin maliyetinin ve diğer detaylarının araştırılması için, proje komisyonuna gönderdi. Rapor bekliyoruz. Rapor sonucunda inşallah kazaların engellenmesi için rüzgârın sadece yönünü değiştireceği güzel bir projemiz yapılır ve insanlarımız araçları ile oradan geçerken tehlike yaşamazlar” ifadelerini kullanarak konuşmasını sonlandırdı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş