Halkbank hazırlıklarını sürdürüyor

Erkekler Voleybol 1. Lig’inde mücadele eden temsilcimiz İnegöl Belediyespor, Pazar günü karşılacağı Halkbank hazırlıklarını sürdürüyor. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Voleybol Antrenörü Ali Bahadır Aksoy, Halkbank müsabakasından puan almak istediklerini ifade etti.

Yayınlama: 26.03.2016
418
A+
A-

İnegöl Belediyespor Voleybol Antrenörü Ali Bahadır Aksoy, Pazar günü İnegöl İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Salonu’nda ağırlayacakları Halkbank maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

LİGİN EN KUVVETLİ TAKIMLARINDAN BİRİ






Turuncu Lacivertli temsilcimiz, Halkbank maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenörümüz Ali Bahadır Aksoy, idman öncesi yaptığı açıklamada; “Lig etabının son maçında Halkbank ile karşılaşacağız. Ligin en kuvvetli, en güçlü takımlarından bir tanesi. Kendi sahamızda puan almak istiyoruz. Hazırlıklarımızı Play-Off için sürdürüyoruz. Halkbank maçından sonrada Play-Off hazırlıklarınızı devam ettireceğiz. Play-Off’a şuanda kalan 3 takım belli. Biz, Galatasaray ve Maliye Milli Piyango. 4. takım Ziraat Bankası, Arkas veya İstanbul Büyükşehir Belediyesi olabilir. Bunların arasında bu haftaki maçların neticesine göre bir sıralama olacak ve ona göre değerlendirme olacak. Bu takımlar içerisinde Maliye Milli Piyango takımı ile yaptığımız maçta biz puanda aldık, puanda kaybettik. Galatasaray’a karşı da galibiyetimiz ve mağlubiyetimiz var. Böylesine bir Play-Off etabı yaşayacağız ama amacımız Avrupa Kupasına gidebilmek. Gelecek sene Avrupa Kupalarında oynamak istiyoruz.  Bu sezon seyircimizin çok büyük desteğini aldık. Onlarla beraber gelecek sene inşallah Avrupa kupası oynamak isteriz” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş