4,5 AYLIK FETRET DEVRİNİN ARDINDAN “HİZMET KERVANI DEVAM EDİYOR”

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, 4,5 aylık fetret devrinin ardından milletin iradesi ile istikrarın tercih edildiğini belirterek; “AK Parti’de hizmet kervanı devam ediyor” dedi.

Yayınlama: 05.11.2015
473
A+
A-

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, dün İnegöl’de katıldığı bir açılışta İnegöl’de hayata geçirilecek yatırımlara ve ülkenin içerisinde bulunduğu genel siyasi konulara değindi.

 

4 YILLIK PÜRÜZSÜZ DÖNEM…






1 Kasım Genel Seçimlerini geride bıraktıklarını ve Türkiye’nin oyunu istikrardan yana kullandığını belirterek konuşmasına başlayan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, “12,5 yıllık süren AK Parti iktidarının tekrar 4 yıl devam etmesi yönünde oylarınızı kullandınız. 78 milyon insanımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Türkiye’de seçme hüviyetine sahip olup sandığa giderek iradesini kullanan, ama AK Parti’den ama diğer partilerden yana oy kullanarak ülkenin iradesine, idaresine sandık yoluyla kendi oyuyla katkısını koyan bütün vatandaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Demokrasi ve sandık çok güzel bir şey. Sandıktan çıkan iradeye saygı göstermek daha da güzel bir şey. Önümüzde 4 yıllık pürüzsüz bir dönem var. Allah nasip ederse Türkiye 4 yıl AK Parti iktidarıyla hiçbir seçim olmadan büyümeye, kalkınmaya devam edecek” dedi.

 

3. OSB GELİYOR!

Şahin, “İnsan hafızası unutmakla mükelleftir. Bundan 13 sene önce İnegöl’de sektörü hafızamda gün gibi hatırlıyorum. Kapanan müesseseler, kiralık yerler, işten ayrılmış ve ayrılmak zorunda bırakılmış çalışanlarımız, boş duran nakliye kamyonları ve tırlar vardı. Ama bugün görüyoruz ki 2. OSB’yi ihdas etmiş bir ilçe, 3. OSB’nin tescilini almış bir şehir. Bu dönemde Cerrah ile uğraşarak oraya OSB statüsü kazandıracağız. Bunların hepsinin altında bir tek temel unsur var; istikrar. İstikrar varsa büyüme var, istikrar varsa kalkınma var, istikrar varsa irade var. Kimin iradesi? Milletin iradesi… Milletin iradesinin yansıması için de istikrarın olması şarttır. İstikrardan yana Türkiye’mizde sandığa giderek oy kullanan insanlara çok şey borçluyuz” şeklinde konuştu.

 

“4,5 AYLIK FETRET DÖNEMİNİ TELAFİ EDECEĞİZ”

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yaptığı açıklamada belirttiği gibi hükümetin bu ay sonuna kadar kurulacağını ifade eden Şahin, “100 günlük bir çalışma performansı ile 4,5 aylık fetret dönemini telafi edecek çalışmalara imza atacağız. 4,5 ay insanımız yoruldu, çalışanımız, üreticimiz, esnafımız yoruldu. Yarın ne olacak diye düşünmekten başımızda saç kalmadı. Dün MODEF’i açtık. Dünyanın her yerinden, Türkiye’nin her yerinden misafirlerimiz var. Hepsinin gözünden umut, heyecan fışkırıyor. Cumhurbaşkanımızın koyduğu, Başbakanımızın devam ettirdiği 2023 hedeflerine inanma sayesinde oluyor. Aziz milletimiz her şeyin en iyisine layıktır. Biz güçlü, inançlı ve kararlı bir milletiz. Bu konuda AK Parti iktidarı olarak bu dönemde elimizden gelen gayreti 24 saatlik mesaiyi 25 saate çıkararak daha çok çalışacağız, daha çok projeler geliştireceğiz. Türkiye’yi dar kalıplara sokmak isteyenlerin aksine geniş alanlara ve yüksek mertebelere taşıyacağız. Bunun en önemli ayağını özel sektör oluşturacak” diye konuştu.

 

SEKTÖRÜN EKSİKLERİNİ GİDERECEĞİZ

İnegöl’deki mobilyacıların heyecanlarını gördüklerini ve kendilerinin de aynı heyecan içerisinde bulunduklarını belirten Şahin, “Sektörün sorunlarını biliyoruz. Stok sorunu var, fuar alanı ile alakalı sorunu var. Büyükşehir Belediye Başkanımız bu konuda çok heyecanlı, merkezi hükümet olarak biz çok heyecanlıyız. Lojistik ile ilgili sorunlar var. Hükümetimizin kapısını aşındırmakta kararlıyız. Hedef ne? 2 milyar doları 10 milyar dolara çıkartmak. Ciddi bir rakam… 10 milyar dolar demek binlerce kişinin yeni istihdam imkânına kavuşması demektir. Güçlü Türkiye, lider Türkiye böyle olacak” ifadelerini kullandı.

 

“ÇOK YAKINDA İÇME SUYU BARAJININ TEMELİNİ ATACAĞIZ”

İnegöl’ün Büyükşehir ile beraber daha güzel olacağını aktaran Şahin, “Dört başı mamur olacak. Köy yollarımızın hepsi asfalt olacak. Çok yakın zamanda İnegöl’ümüzün içme suyu ihtiyacını karşılayacak DSİ’nin 22 milyon metreküp kapasiteli, 90 metre yüksekliğinde, 400 metre genişliğinde içme suyu barajının temelini atacağız. AK Parti’de hizmet kervanı devam ediyor. Yeni köprülü kavşaklar, eğitim binaları yapacağız, yeni iş imkânları oluşturacağız. Hep beraber büyük, güçlü, lider Türkiye’yi oluşturacağız” açıklamalarında bulundu.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş