75 Personel kurayla belirlendi

Milli Eğitim Müdürlüğü ve İŞ-KUR ortaklığında gerçekleştirilen uygulama kapsamında İnegöl’de bulunan okullara alınacak olan 75 personel kura çekimi ile belirlendi.

Yayınlama: 13.10.2015
488
A+
A-

197 kişinin başvuruda bulunduğu uygulamada mutlu sona ulaşanlar Vehbi Koç İlk ve Ortaokulu Çok Amaçlı Salonu’nda düzenlenen ve 4. Noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimi sonucunda belirlendiler.

 

VALİLİĞE ŞİKÂYETLER OLMUŞTU






Kura çekimi öncesinde bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, “Milli Eğitim Müdürlüğü ile İŞ-KUR arasında imzalanan protokol çerçevesinde okullarımızda çalıştırılmak üzere 75 personel alımı yapılacak. Geçen sene 50 kişi almıştık. Kuranın ardından Valiliğe bazı şikâyetler oldu. Kura çekimlerini noter huzurunda yapıyoruz. 75 okulumuz var. Her okul için çekim yapacağız. Kimin şansına hangi okul çıkarsa… Kura çekiminin ardından sizler kendi aranızda yer değiştirebilirsiniz. Size yakın olan okulda çalışan arkadaşınızdan rica bulunup yer değiştirebilirsiniz. 50 kontenjanın 75’e çıkarılmasında Milletvekilimiz Hüseyin Şahin’e teşekkür ederiz. Bu ayın 15’inde göreve başlayacaksınız. 2016 yılı Haziran ayında göreviniz sona erecek. 75 asil 75 yedek çekimi yapılacak. Asiller görev yerinde başlamadığı zaman sırasıyla yedek listeden görev verilecektir” dedi.

 

6 AYLIK OLMAK ÜZERE 100 KİŞİ DAHA ALINACAK

100 kişilik daha alım yapılacağını duyuran Bilican, “Bu çekimi yapılacak kuradan çıkanlar 8 ay çalışacak. Bundan sonra alacağım 100 kişi de 6 ay çalışacak. İkinci başvurular da başlayacak. Bu kurada çıkmayanlar çokta üzülmesin, ikincisini beklesinler” şeklinde konuştu.

 

“HAYIRLI OLSUN”

İŞ-KUR İnegöl Şube Müdürü Ahmet Baştürk ise, “Toplum yararına çalışma programı çerçevesinde İŞ-KUR ve Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle birlikte şu an 197 kişinin başvurduğu kura çekimini yapacağız. Hayırlı olsun” diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından noter huzurunda kura çekimi yapıldı. Kura çekimlerini protokolün yanı sıra personel adayları da yaptı. Kura çekimi ile okullarda çalışacak 75 personel belirlendi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş