Ahşap evde çıkan yangın korkuttu

Orhaniye Mahallesi’nde bulunan ahşap bir evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Ahşap ev yanarken, alt katında bulunan 2 iş yerinde ise maddi hasar meydana geldi.

Yayınlama: 25.09.2014
778
A+
A-

Edinilen bilgiler göre yangın saat: 22.40’sıralarında Orhaniye Mahallesi Mesudiye Caddesi numara 22/A meydana geldi. 

 

Alevleri gören mahalle sakinleri durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler üst katı ev olan ve alt katında dükkânların bulduğu yangına hemen müdahale etti. Çevre sakinlerinin bazıların boş olan evde birisinin yaşadığı söylemesi üzerine mahalle sakinlerinin tedirginliği arttı. Ancak itfaiye ekiplerinin zamanda yangına müdahale etmesi neticesinde alevler kısa sürede kontrol altına alındı. Ekiplerin evde yaptığı araştırmada kimsenin olamadığı tespit etmesi üzerine herkes rahat bir nefes aldı.






Meydana gelen yangın neticesinde boş olan ev kullanılmaz hale gelirken alt katta bulunan iki işyerinde maddi hasar meydana geldi. Öte yandan Yangın yerine çok sayıda itfaiye ekiplerini yanı sıra 112 acil servis ekibi de hazır bulundu. Polis ekipleri çevrede gereken güvenlik önlemleri alarak yolu kısa süreliğine trafiğe kapattı. Olayla ilgili soruşturma sürdürüyor



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş