AİLEDE İLETİŞİM VE ERGENLİK ÇAĞI PROBLEMLERİ

Psikiyatrist ve psikoterapist Işıl Ateş Çöl, Özel Üçel Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi velileri ile bir araya gelerek “Ailede İletişim ve Ergenlik Çağı Problemleri” konulu seminer gerçekleştirdi.

Yayınlama: 22.12.2016
818
A+
A-

Önceki akşam Sani Konukoğlu Konferans Salonu’nda düzenlenen semineri çok sayıda engelli ailesi ve eğitim görevlisi katılım gösterdi.

 

Atatürk, silah arkadaşları ve hain terör saldırılarında şehit olanlar için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda aile içi iletişimde kötü ve iyi örnekler,Özel Üçel Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde çalışan özel eğitim öğretmenleri tarafından bir tiyatro oyunuyla sergilendi.






 

SORUNLAR VE ÇÖZÜMLERİ ANLATILDI

Psikiyatrist Uzman Dr. Işıl Ateş Çöl tarafından farklı gelişen çocukların ergenlik sorunları ve sorunların çözüm önerilerinin anlatıldığı programın sonunda Çöl’e bireysel olarak da sorular yöneltildi. Kar yağısına rağmen katılımın yüksek düzeyde olması dikkat çekiciydi.

 

ACI SONUÇLAR DOĞURABİLİYOR

Kurum Müdürü Sözer Özbek, “Programın amacı, özellikle engelli çocuklarda cinsel gelişim konusunda çaresizlik yaşayan anne ve babaya İnegöl’de özel de olsa bir kapının açık olduğunu göstermektir. Anne ve babalar ile diğer aile bireyleri aile içi iletişim yada engelliliğin yanlış kararlar aldırabildiğini, bunun çok acı sonuçları olduğunu,buna engel olmak için aile danışmanı psikolog psikoterapistin yardım edebileceğini düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş