Ak kadrolar kaynaşıyor

Ak Parti İnegöl ilçe teşkilatı Dış İlişkiler Başkanlığı tarafından planlanan; teşkilatlar arası tanışma ve kaynaşma ziyaretlerinin ilki Ak Parti Yenişehir İlçe Teşkilatına yapıldı.

Yayınlama: 16.12.2015
441
A+
A-

 

Ak Parti İnegöl İlçe Yönetimi, Yenişehir Ak Parti ilçe teşkilatına tanışma ve kaynaşma ziyaretinde bulundu. Ziyarete İnegöl ilçe Başkanı Adem Demirel ve ilçe yönetimi katıldı. Bu ziyaretler tüm ilçelere sırayla yapılacağı bildirildi.

 






Yenişehir’de İnegöl ilçe teşkilatını Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, İlçe Başkanı Adnan Kamil, Belediye Başkan Yardımcıları, ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleri karşıladı.

 

TANIŞMA VE KAYNAŞMA BÜYÜK KATKILAR SAĞLAYACAK

Ziyarette ilk konuşmayı yapan Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamil ziyaretten memnuniyetini belirterek, “Ak Parti İnegöl ilçe teşkilatı dış ilişkiler başkanlığınca tertiplenen bu ziyaretten büyük mutluluk duydum. Bu güzel programı düşünen ve gerçekleştiren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bursa, İnegöl, Yenişehir velhasıl tüm ilçe teşkilatları birlikte Ak Partimiz için çalışıyoruz. Biz bir aileyiz. Bursa ve ilçeleri olarak ülkemiz için çalışıyoruz. Bu manada birbirimizi tanımak çok önemli. Bu ziyaretin ve planlanan programın önemi çok fazla. Tüm ilçe teşkilatlarının birbirlerini tanımları önümüzdeki zaman dilimlerinde yapacağımız tüm çalışmalarda bizlere çok büyük katkılar sağlayacaktır” dedi.

 

13 YIL ARALIKSIZ HİZMET

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ise, “İnegöl ilçe yönetimi dış ilişkiler başkanlığı çok güzel bir proje düşünmüş. Gerçekleştirilen bu projenin devamını temenni ediyorum. İlçe Başkanım Adem Bey dedik tüm ilçeler ziyaret edilecek. Bu çok güzel inşallah tamamlanır. Bu çalışmanın tüm ilçe teşkilatlarınca yapılması güzel sonuçlar doğurur. Ak Parti teşkilatları uzun yıllardır ülkemizin yönetiminde sorumluluklar üstleniyor. Çok şükür tüm teşkilat mensuplarımızın üstlenmiş oldukları sorumlulukları eksiksiz başarılı bir şekilde yerine getiriyor. İşte bir kasım genel seçimleri alınan oylar yapılan çalışmalar ortada. Hiç durmaksızın 8 ay kadar yapılan çalışmalar sonucunda 1 Kasım genel seçimlerinde güzel sonuca ulaştı. Kazanılan başarılarda şuan ki görevli arkadaşların payı kadar eski teşkilat mensuplarımızın da payları vardır. Ak Parti ülkemizi aralıksız 13 yıldan fazla başarıyla yönetmesinde ki en önemli etkenin Adem Başkanımın dediği gibi teşkilatların kötü günde de iyi günde de beraber olmasıyla ulaşıldığını düşünüyorum. Sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim” dedi.

 

RABBİM BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ BOZMASIN

Ak Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel ise yapmış olduğu konuşmasında, “Dış ilişkiler başkanlığımızca planlanan programımız gereği Yenişehir’deyiz. İnegöl ilçe teşkilatı olarak beraber yol aldığımız Ak Parti teşkilatlarını tanımak istedik. Neticede Adnan başkanımın dediği gibi biz bir aileyiz. Dış ilişkiler başkanlığımızın planladığı program çerçevesinde tüm ilçe teşkilatlarını gezmeyi tanışmayı planlıyoruz. Çalışma arkadaşlarının birbirlerini iyi tanımaları gösterecekleri performanslarda önemli bir ayrıntıdır. Ülke olarak önemli dönemeçlerden geçiyoruz. Ak Parti teşkilatları olarak ülkemizin içerisinde olduğu tüm zorluklardan kurtulması adına çalışıyoruz. Ak Parti teşkilatları birlik beraberlik içersinde Türkiye’nin her yönden gelişmesi ve ilerlemesi için çalışıyor. Partimizin iktidarında Türkiye’nin hangi noktalara geldiğini herkes çok iyi biliyor ve görüyor. Parti olarak eski yeni tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte hareket ediyoruz. İyi günde de kötü günde de bizler eski yeni bir aradayız. Rabbim birlik beraberliğimizi bozmasın. Yapmış olduğumuz ziyarette bizleri karşılayan yalnız bırakmayan öncelikle Belediye Başkanımız Süleyman Çelik ve İlçe Başkanımız Adnan Kamil’e çok teşekkür ediyorum. Ayrıca misafirperverliklerinden dolayı da ilçe yöneticisi ve belediye meclis üyesi arkadaşlarıma ilçe yönetimim adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş