Aktaş büyüğümdür, terbiyesizlik yapmam

Terziler Odası Başkanı Selim Malçok dün yaptığı basın açıklamasında esnafın haklarını aramaya devam edeceklerini ifade etti. Malçok ayrıca Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın açıklamasını da okuduğunu ifade ederek, “O benim büyüğümdür, abimdir. Ben hem büyüğüme hem de İnegöl’ün seçilmiş bir belediye başkanına terbiyesizlik yapma hakkı kendimde bulmuyorum” dedi.

Yayınlama: 10.02.2015
743
A+
A-

Kaldırım işgalleri uygulaması ile esnafın kendi işini sergileyemediğini daha önce dile getiren Selim Malçok, konu ile ilgili haklarını aramaya devam edeceklerini ifade etti.

 

ARAYIŞIMIZ DEVAM EDECEK






Terziler odası başkanı Selim Malçok kendisinin İnegöl’ün seçilmiş bir belediye başkanına terbiyesizlik yapmak hakkı olmadığını oda başkanı olarak esnafının hakkını koruduğunu ifade ederek, “Öncelikle geçen gün yaptığım açıklamada benim kimse ile şahsi yâda kişisel alışverişim husumetim yok. Ben oda başkanı olarak esnafımın hakkını korumak için açıklama yaptım. Kimileri bundan üzüntü duyduğunu ifade etti. İnegöl’ün seçilmiş bir belediye başkanıdır Alinur Aktaş, kendisinin açıklamasını da okudum. O benim büyüğümdür, abimdir. Ben hem büyüğüme hem de İnegöl’ün seçilmiş bir belediye başkanına terbiyesizlik yapma hakkı kendimde bulmuyorum. Bu doğrultuda esnafın hakkını aramak birilerini kızdırıyorsa yâda birileri tarafından farklı şekilde algılanıyorsa, biz bu konu ile alakalı hakkımızı kanunlar çerçevesinde arayacağız. Belediye meclisine de gittik dilekçemizi verdik, Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanı Faruk Çelik bakanımıza da gidip dilekçemizi verdik.  Gerekli yerde hakkımızı aramaya devam edeceğiz. Bu işin çarşıda uygulamasının yanlış olduğunu düşünüyorum bu konuda hak arayışımız devam edecek” dedi.

 

YEREL MAHKEMEYE DE BAŞVURACAĞIZ

Bu kararın çifte standart doğurduğunu ifade eden Selim Malçok “Meclis kararında kaldırım işgali ile alakalı 21 merkez mahallede uygulanacağı belirtiliyor ama ne hikmetse sadece küçük esnaf ile uğraşılıyor. Çiftte standart doğurduğunu düşündüğümüz için yerel mahkemeye de başvuracağız” dedi



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş