Aktaş, Tıp Bayramını Hastanede Kutladı

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle İnegöl Devlet Hastanesi çalışanlarıyla bir araya geldi. Başkan Aktaş, çalışanlara pasta ikramında bulunarak çiçek verdi.

Yayınlama: 15.03.2014
1.903
A+
A-

14 Mar Tıp Bayramı nedeniyle İnegöl Devlet Hastanesi çalışanlarıyla bir araya gelen Başkan Aktaş, “İnsanı yaşatmayı ve insanlığa daha sağlıklı bir yaşam sunmayı ilke edinen, bu kutsal saygın ve onurlu mesleği büyük fedakârlıkla yerine getiren, en güç koşullarda bile sağlık hizmetlerinin her alanında özveriyle çalışan, başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını içtenlikle kutluyorum” dedi.

SAĞLIK ALANINA YAPILAN BÜTÜN YATIRIMLARDA İNEGÖL BELEDİYESİ AMA DİREKT, AMA DOLAYLI OLARAK VARDIR

Ziyarette hastane çalışanlarıyla bir araya gelen Başkan Aktaş şu ifadeleri kullandı: İnsanın ihtiyaç duyduğu en temel hizmet alanlarından biri de sağlık hizmetleridir. Sağlık hizmetleri Belediyemizin de önem verdiği ve katkı koyduğu hizmet alanlarındandır. Bundan dolayıdır ki İnegöl Belediyesi olarak İnegöl’de sağlık alanına yapılan bütün yatırımlarda İnegöl Belediyesi ama direkt, ama dolaylı olarak vardır. İnegöl’deki birçok sağlık ocağına, yeni yapılmakta olan hastane ve diş hastanemize arsa tahsislerimiz bunların başında gelmektedir. Vatandaşlarımızın daha kaliteli sağlık hizmeti alabilmesi adına yeni hastanemiz ve diş hastanemizin biran önce faaliyete geçmesi için çalışmalar yoğun bir şekilde sürmekte. Kuşkusuz sağlık hizmetlerin sunulmasında en önemli görev  fedakârca çalışan hekimlerimiz ve tüm sağlık çalışanlarımıza düşmektedir. Sağlık çalışanları toplumda hoşgörülü, alçak gönüllü, kendini denetleyebilen, sabırlı ve paylaşımcı yapısı ile sevilen ve saygı gören bilim insanlarıdır. İnsanı yaşatmayı ve insanlığa daha sağlıklı bir yaşam sunmayı ilke edinen, bu kutsal saygın ve onurlu mesleği büyük fedakârlıkla yerine getiren, en güç koşullarda bile sağlık hizmetlerinin her alanında özveriyle çalışan, başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını içtenlikle kutluyorum. Bu günde burada bizimle olan 70 sağlık çalışanımız nezdinde, İnegöl’de sağlık kuruluşlarımızda görev yapan yaklaşık 1000 sağlık çalışanımızın her birine ayrı ayrı bu kutsal mesleğe verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyor, görevlerinde kolaylıklar diliyorum.           








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş