Aktaş’a iade-i ziyaret

Geçtiğimiz aylarda göreve başlayan ve kısa bir süre önce Başkan Aktaş’ın kendilerine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiği Milli Eğitim Şube Müdürleri Mahmut Güven ve Fuat Akaltun Başkan Aktaş’a iade-i ziyaret gerçekleştirdiler.

Yayınlama: 10.12.2014
712
A+
A-

Milli Eğitim Şube Müdürleri Mahmut Güven ve Fuat Akaltun, daha önce kendilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Aktaş’a iade-i ziyaret gerçekleştirdiler.

 

GÖSTERİP BİZLERE İADE-İ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİLER






Ziyaretten dolayı Milli Eğitim Şube Müdürlerine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş; “Kısa bir süre önce göreve başlayan çok değerli milli eğitim şube müdürlerimizi bizatihi makamlarında ziyaret ederek,  yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunmuştuk. Bugünde kendileri sağ olsunlar büyük bir nezaket gösterip bizlere iade-i ziyaret gerçekleştirdiler. Kendilerine bu ince davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum şeklinde konuştu.

 

GECEGÜNDÜZ ÇALIŞAN MİLLİ EĞİTİMİ TEBRİK EDİYORUM

Aktaş, “İlçe Milli Eğitimin, eğitim gibi önemli bir görevi üstlendiklerini ve özverili bir çalışma ile bu görevi yerine getirdiklerini vurgulayarak, “şube müdürlerimizin nezdinde, eğitim için gece gündüz çalışan tüm ilçe milli eğitimimizi başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadeleri ile konuşmasını sonlandırdı.

 

Şube Müdürleri Mahmut Güven ve Fuat Akaltunise; Başkan Aktaş’a eğitime verdiği maddi, manevi desteklerden dolayı teşekkür ederek, “Kendilerini başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz” şeklinde konuştular.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş