Aktaş’a tebrikler sürüyor

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından kendisine ziyarette bulunan çeşitli sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve vatandaşları makamında ağırladı.

Yayınlama: 06.05.2014
850
A+
A-

Yerel seçimlerin ardından tebrik ziyaretlerini kabul eden İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı bu kapsamda Müsiad, İlçe Tarım Müdürlüğü, Galibi Vakfı, Şavşatlılar Derneği, Trabzonlular Derneği, Kafkas Folklor ve Kültür Derneği, Bal-Göç, Rumeli Derneği, Bosna Hersek Derneği, Bursasporlular Derneği, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda vatandaş ziyaret etti.

 

Hayırlı olsun temennisinde bulunup, başkan Aktaş’ı tebrik eden ziyaretçiler; İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın üçüncü kez seçilmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, İnegöl’ün gelecek yıllar için önemli bir seçim yaptığını, tecrübeli ve çalışkan bir belediye başkanı olan Aktaş’ın tekrar seçilmesinin ilçe için büyük kazanım olduğunu ifade ettiler.






 

Ziyarette bulunanlara teşekkür eden Başkan Alinur Aktaş, seçimin artık geride kaldığını, birlikte İnegöl’ü daha yukarıya taşımanın gayreti içerisinde olacaklarını söyledi.

 

Aktaş; “Bizlere güvenen ve desteklerini esirgemeyen İnegöllülere sonsuz teşekkür ediyorum. Seçimler artık geride kaldı. İnegöllüler ile el ele vererek çok güzel işler başaracağımıza, merkezden en uçtaki mahallemize kadar her yere eşit şekilde hizmet götürerek, hedeflerimiz deoğrultusunda kentimizi daha da geliştireceğimize inanıyorum” dedi.

 

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Aktaş, ziyaretçilerle tek tek ilgilenip, herkese teşekkür etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş