Aktaş’tan Arkas maçına davet

İnegöl Belediyespor Başkanı Alinur Aktaş, Cumartesi günü saat 15.30’da oynanacak olan Belediyespor-Arkas karşılaşmasına tüm sporseverleri davet etti.

Yayınlama: 06.11.2015
523
A+
A-

Arkasspor’un geçen sezonun şampiyonu olduğuna vurgu yapan Başkan Aktaş; “Belediyespor olarak Türkiye Erkekler Voleybol 1. Liginin 3. Haftasında evimizde oynayacağımız maçta geçen sezonun şampiyonu Arkas voleybol takımını ağırlayacağız. Sezona iyi başlayamadılar ilk iki haftada henüz galibiyetleri yok. Her iki maçlarını da 3-2’lik skorla kaybettiler. Tabi bu sonuçlar şampiyon takım için iyi bir başlangıç olmadı. Onlarda güçlü kadroları ile bizi yenerek bir çıkış başlatmak isteyecekler. Ancak biz kendi sahamızda ve seyircimizin de desteği ile Arkas’a geçit vermek istemiyoruz. Geçen hafta Beşiktaş maçında aldığımız galibiyet bize moral oldu” dedi.

 

Voleybol 1. Liginde bu sezon üçüncü yılımız diyen Aktaş; “Birinci lige çıktığımız ilk yıl acemilik, ikinci yıl alışma süreci diye düşünecek olursak bu yıl İnegöl Belediyespor’un gücünü gösterme yılıdır. Bu yıl daha başarılı bir sezon geçirmeyi ümit ediyoruz. Özellikle başarımızı belli bir çizgide tutarak düşme potasına girmek istemiyoruz. Bu noktada halkımızın desteğini İnegöl Belediyespor’dan çekmemesini özellikle talep ediyorum. İlk hafta seyircimizi üzmüştük ancak toparlandık. Takımımızı motive edecek güzel bir taraftar görmek istiyor, coşkulu bir şekilde Belediyespor’u destekleyerek, galibiyet almayı çok arzu ediyoruz. Tüm ilçe halkımızı hafta sonu oynanacak maça davet ediyor ve halkımızdan destek bekliyoruz” şeklinde konuştu.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş