Aktaş’tan Hasanoğlu’na ziyaret

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 7- 23 Kasım “Ağız Diş Sağlığı Haftası” İle 22 Kasım “Dişhekimliği Günü” kapsamında Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Tahsin Hasanoğlu’nu ziyaret etti.

Yayınlama: 19.11.2015
544
A+
A-

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve beraberindeki meclis üyelerini, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Tahsin Hasanoğlu makamında ağırladı.

 

CİDDİ DESTEKLERİMİZ OLMUŞTU






Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Her gün kurum ziyaretleri yapıyoruz. bu ziyaretimiz de diş hekimliği gününe denk geldi. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Tahsin Hasanoğlu şahsında diş hekimlerimizin gününü kutluyoruz. Şu anki Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin tadilatı ile alakalı ciddi desteklerimiz olmuştu. Artık gördüğünüz gibi İnegöl’e yetmeyen bir yer. Maalesef talihsiz birkaç ihale ve müteahhitler neticesinde geciken yeni diş hastanesi inşaatı var. Geçtiğimiz haftalarda sağlık bakanımız incelemelerde bulunmuştu. Gerçekten öz verili fedakârhane bir şekilde Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini kurulduğu günden bu güne getirmek adına şahsı gayretlerini ortaya koyan Tahsin Hasanoğlu’nu teşekkür ediyoruz. Allah kendilerinden razı olsun. İnşallah yeni yerinde daha güzel bir mekanda hizmet verilecek.” Dedi.

 

YENİ HASTANE 2016 YILI OCAK AYINDA BİTECEK

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Tahsin Hasanoğlu ise, “Başkanım ve ekibine ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Merkezi 2008 yılında kurulmasından itibaren bu güne kadar belediye başkanımız gerekli desteği vermiştir. Ne zaman yanına gitsem beni geri çevirmedi. Ben kendine minnettarım. Yeni hastanenin yapılması için belediyemiz bize yer tahsisinde bulunmuştur. 2016 yılı Ocak ayında yeni binamız teslim edilecek. Donatımla alakalı çalışmalarımız sürüyor. Cihazlarımız alındı. 2016 yılında yeni yerimizde büyük hizmet vereceğiz. 50 ünitlik büyük bir sağlık kurumu olacak. Emeği geçenlerin hepsine teşekkür ediyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş