Aktaş’tan yeni savcı ve hakimlere ziyaret

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ilçeye yeni atanan ve atamaları sonucu İnegöl Adliyesindeki görevlerine başlayan Savcılar Alp Tekin Yıldırım, Mevlüt Ceylan, Serkan Akarsu ve Hakimler Sevilay Yaralı Yılmaz, Hatice Ceylan, Eda Gürakar, Erdal Genç’i ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

Yayınlama: 18.09.2015
582
A+
A-

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ilçeye yeni atanan savcı ve hakimlere hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirdi.

 

Ziyaretler sonrası açıklamalarda bulunan Aktaş; “Belediye Başkanı olarak görevlerine başlayan savcılarımıza ziyaret gerçekleştirerek hem görevlerinde başarılar dilemek hem de İnegöl’ümüze hoş geldiniz demek istedik. Gerek şahsım, gerek belediyemiz adına, ilçemizin huzur ve güven ortamının korunmasında üzerimize düşen bir görev olur ise her zaman yardımcı olacağımızı kendilerine özellikle belirtmek istiyorum. Savcılarımıza görevlerinde başarı ve kolaylıklar diliyorum” şeklinde konuştu.






Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından ziyaret edilen Savcı ve Hakimler Başkan Aktaş’a yapmış oldukları ziyaret için teşekkür edip duydukları memnuniyeti dile getirerek, İnegöl için güzel hizmetler yapmak istediklerini ve Başkan Aktaş’ın kendilerine verdiği desteğin ilçe adına önemli olduğunu belirttiler.

 

Aktaş, ziyaretleri esnasında savcılara çiçek takdiminde bulunmayı da ihmal etmedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş