Alkollüyken sosyal medya kullanmayın

Geçtiğimiz gün akşam düzenlenen programda İnegöllülerle buluşan komedyen Ceyhun Yılmaz, Sosyal Medya Nasıl Kullanılmaz? konulu sunum gerçekleştirdi. Yılmaz’ın “Alkollüyken nasıl araba kullanmıyorsak, sosyal medya da kullanmayın” dedi.

Yayınlama: 21.03.2016
396
A+
A-

Komedyen, oyuncu, sunucu, radyo ve televizyon yapımcısı Ceyhun Yılmaz, İnegöl Belediyesi’nin organizasyonuyla geçtiğimiz gün akşam Mobilya Müzesi konferans salonunda düzenlenen programda İnegöllülerle buluştu. Ceyhun Yılmaz, Sosyal Medya Nasıl Kullanılmaz? isimli söyleşisini espritüel bir dille gerçekleştirdi.

 

İnegöllüler tarafından büyük ilgi gören programda, Ceyhun Yılmaz katılımcılara; sosyal medyanın insanlar tarafından hayatının vazgeçilmez bir parçası olarak görüldüğünü, sosyal medya kullanımının yararlarını, zararlarını ve önümüzdeki yıllarda insanların nasıl olumsuzluklara maruz kalacağını mizahi bir şekilde paylaştı.






 

ALKOLLÜYKEN KULLANMAYIN

Sosyal medyayı takip ederken, gerçek hayatı kaçırmamak gerektiğine vurgu yapan Ceyhun Yılmaz’ın en dikkat çeken önerilerinden biri de alkolle ilgiliydi. “Alkollüyken nasıl araç kullanmıyorsak, sosyal medya da kullanmayın” diyen Yılmaz, sosyal medyanın herkesin istediği şeyi yazıp çizebildiği bir mecra olduğuna da vurgu yaparak bundan kaynaklanan bilgi kirliliğine değindi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş