Alper’den Aktaş’a iade-i ziyaret

İnegöl Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mürsel Alper, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlama: 23.11.2015
525
A+
A-

 

Ziyarette konuşan Prof. Dr. Mürsel Alper; “Sayın Başkanımıza hem iade-i ziyarette bulunmak hem de üniversitemize katkılarından dolayı teşekkür etmek, ayrıca seçim sonuçlarının hayırlı uğurlu olmasını dilemek amacıyla bir ziyarette bulunmak istedik. Tabi bu arada üniversitemizle ile belediyemiz arasındaki ilişkilerin daha ileriye götürülmesi, ilçemizin kalkınması için üniversitemiz ve belediyemiz olarak neler yapabilir, daha güzel ve kaliteli bir hizmeti hem halka hem de hakka hizmet amacıyla nasıl verebiliriz. Bu anlamda kendilerini ziyarette bulunduk. Ben başkanımıza bizlere vermiş oldukları tüm desteklerden dolayı bir kez daha teşekkür ediyor saygılar sunuyorum” dedi.

 






Konuşmasına ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başlayan Başkan Alinur Aktaş; “Çok değerli Meslek Yüksekokul Müdürümüz Profesör Doktor Mürsel Alper hocamıza hem hoş geldiniz diyorum hem de iade-i ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Tabi biz kendisiyle dönem dönem İnegöl’ümüzün ticaret ve ekonomik hayatına, mobilya sektörüne çok ciddi katkı sağlayan meslek yüksekokulumuzla alakalı istişareler yapıyoruz” dedi.

 

Aktaş; “Yüksekokulumuzun dönem dönem istekleri, ihtiyaçları oluyor. Belediyemiz olarak bu ihtiyaçların giderilmesiyle alakalı yardımcı olmaya çalışıyoruz. Hocam daha önce ziyaretimize gelmek istedi ama bizim seçim telaşemiz vardı. Sağ olsunlar bugün iade-i ziyarete geldiler. Hem hasbihal edip hem de genel bir değerlendirme yapıyoruz” dedi.

 

Aktaş son olarak; “Yüksekokulumuz basit ve sıradan göreceğimiz bir unsur değil İnegöl’e olan katkıları çok fazla, İnegöl’ün ekonomisine, sanayisine, ticaretine, ara eleman ihtiyacına önemli katkı veren bir yer. Ben başarılı çalışmalar için hocamıza ve ekibine özellikle teşekkür ediyorum. Hocamın şahsında da öğrenci ve öğretmenlerimize kolaylıklar ve başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş