ÖMRÜNÜN BAHARINDA HAYATA GÖZLERİNİ YUMDU

Avarlar Kavşağı’nda meydana gelen olayda, sözle tartışmanın yerini kavgaya bırakması ile 25 yaşındaki Tamer Yıldırım bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Yayınlama: 18.01.2016
513
A+
A-

Olay Avarlar Kavşağı mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre bir grubun sokak üzerinde kâğıt engelli vatandaşı dövmelerini engellemek için araya giren 25 yaşındaki Tamer Yıldırım ile karşı grup arasında sözlü tartışma çıktı. Sözlü tartışmanın büyümesi üzerine kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından 25 yaşındaki Tamer Yıldırım bıçak darbeleri ile ağır şekilde yaralandı.

 

Kavgayı görenler durumu hemen Emniyet Ekipleri’ne ve 112 Acil Servis Ekipleri’ne bildirirken, bıçaklı saldırganlar ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ekipleri, yaralı gence ilk müdahalede bulundu. Daha sonra Tamer Yıldırım Ambulans ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Yaralı genç, Acil Serviste yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı.






 

Olayla ilgili Emniyet Ekipleri geniş çaplı çalışma başlattı. Olaya karışan 6 kişi Mesudiye Mahallesi İnegöl Caddesi üzerinde polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş