Alt sıralardan kurtulduk

İnegölspor Başkanı Eşref Güç, Tokatspor’a karşı zorlu geçen müsabaka sonucunda 1-0’lık galibiyetle 3 puanı aldıklarını ve Play-Off için yeniden iddialı konuma geldiklerini belirterek, “Şu anda alt sıralardan kurtulduk. Güzel gidiyoruz” dedi.

Yayınlama: 01.03.2016
418
A+
A-

İnegölspor Başkanı Eşref Güç ve Teknik Direktörü Taşkın Güngör, 1-0 galip ayrıldıkları Tokatspor müsabakasının ardından değerlendirmelerde bulundular.

 

ZOR BİR MAÇ OLDU






Maç sonu konuşan Teknik Direktör Taşkın Güngör, güzel bir galibiyet aldıklarını belirterek; “Galibiyetin çok önemli olduğu bir maç oynadık. Zor bir maç oldu. Her şeye rağmen pozisyonlara girdik ve 3 puan aldık. Tempolu oynamadık ama pas trafiğimiz iyiydi. Son vuruşlardaki eksikliğimiz yine devam etti. Bugün 3 puana oynadık ve aldık. Futbolcularımıza ve seyircimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

ACEMİCE BİR KART GÖRDÜ

Levent Kale’nin uzatma dakikalarında rakibine tekme atarak kırmızı kart görmesini de değerlendiren Güngör, “Acemice bir kırmızı kart yedik. Levent gibi bir oyuncunun o pozisyonda topu rakibine vermemesi gerekiyor. Futbolcumuz burada hatalı” diye konuştu.

 

ALT SIRALARDAN KURTULDUK

Karşılaşmanın ardından konuşan Başkan Eşref Güç ise, “Çok zor bir maç oldu. Maçın geneline baktığımızda iyi bir mücadele vardı. İki takımın da puana ihtiyacı vardı. Son dakikalarda golün gelmesi bizim için iyi oldu. Taraftarlarımızdan bizi daha fazla desteklemelerini istiyoruz. Böyle günlerde taraftarları da görmek lazım. Önümüzdeki Karagümrük maçını da aldığımız zaman Play-Off için iddialı oluruz. Şu anda alt sıralardan kurtulduk. Güzel gidiyoruz” ifadelerini kullandı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş