Amca Size İnsan Diyebilir Miyim?

Psiko-Tiyatro Derneği ‘’Amca Size İnsan Diyebilir Miyim?’’ adlı oyun galası ile İnegöllü sanatseverlerle buluştu.

Yayınlama: 10.12.2015
509
A+
A-

Geçtiğimiz Cuma günü Kültür Sarayında yapılan gala gösterimine Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah ve çok sayıda sanatsever katıldı.

 

Tamer Dursun’un yazdığı, Volkan Derman’ın yönettiği, Rüstem Ahmet Gözübüyük, Raşit CAN, Özge Orhan, Ömer Mola, Ömer Bakıcı, Osman Biber, İsrafil Büyükbaş, Seniha Yavuz, Hande Kahraman, Berra İlgezdi, Gizem Durmuş, Temel Koçak, Levent Çekiçi, Emre Yılmaz, Selman Kunduracı, Rıdvan Bayhan’ın rol aldıkları oyun izleyenlere keyifli anlar yaşattı.






 

Oyun sonrasında açıklamalarda bulunan Psiko-Tiyatro Derneği Genel Sanat Yönetmeni Volkan Derman, ”Psiko-Tiyatro Derneği olarak oyunlarımıza devam ediyoruz. Bu sezon İnegöllü tiyatro severlerin karşısına Amca Size İnsan Diyebilir Miyim? adlı oyunumuz ile çıkıyoruz. Oyunumuz bugünlerin vebası olan kültürel yozlaşmayı eleştiriyor. Oyunumuz Önümüzdeki hafta itibari ile hafta da bir gün İnegöllü tiyatro severler ile buluşacak. Gösterimlerimizde bizlerden desteklerini esirgemeyen başta İnegöl Belediyesi’ne, İnegöl Kent Konseyi’ne çok teşekkür ediyoruz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş