Harikalar sirki ilgiyle izlendi

İnegöl Belediyesi Kasım ayı Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında yer alan, “Harikalar Sirki” tiyatro oyununu, İnegöllülerle buluşturdu. Oyuna, minik tiyatro severlerin ilgisi yoğun oldu.

Yayınlama: 18.11.2015
592
A+
A-

Müziklerin ve dansların yer aldığı tiyatroya velileriyle birlikte katılan öğrenciler aileleriyle güzel bir hafta sonu geçirdiler.

 

Adem Atar ve Metin Coşkun’un yazdığı, Sebahattin Kılınç’ın yönettiği “Harikalar Sirki” tiyatro oyunu 14 Kasım’da 2 ayrı seansta gösterime sunuldu.






 

Oyun, Tombul ve Hımbıl adlı aç ve susuz kalmış iki palyaçonun iş arama ve sirkte yaşadıkları maceraları anlatıyor.

 

Etkinlik hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban; “Kültür Sanat ve Gençlik Merkezimizde yaptığımız etkinliklerde çocuklarımıza yönelik faaliyetler yapmayı özellikle önemsiyoruz. Çocuklarımızın gelişiminde sanatın ve sporun etkisi büyük. Belediyespor marifetiyle çocuklarımızı spor dallarına yönlendirirken, Kültür Sanat ve Gençlik Merkezimiz vasıtasıyla da çocuklarımızı sanata yönlendirecek çalışmalar yapıyoruz. Etkinliklerimizde her ay bir çocuk oyununa yer vermeye çalışarak çocuklarımızın sanatla olan irtibatlarını koparmamaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş