Anayol Partisi’nde mazbata töreni

Yeni kurulan Anayol Partisi’nin İnegöl İlçe Teşkilatı da oluşturuldu. Partinin ilçe başkanlığına getirilen Gökhan Memiş, düzenlenen tören ile Anayol Partisi Bursa İl Başkanı Metin Durmazoğlu’nun elinden mazbatasını teslim aldı. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 16.12.2014
879
A+
A-

Kısa süre önce kurulan Anayol Partisi’nin İnegöl İlçe Teşkilatı da oluşturuldu. Partinin ilçe başkanlığına getirilen Gökhan Memiş, dün düzenlenen tören ile mazbatasını teslim aldı. Törene; Anayol Partisi Bursa İl Başkanı Metin Durmazoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Ramazanoğlu, Yıldırım İlçe Başkanı İsmail Kutlukaya ve ilçe yönetimi katılım gösterdi.

 

“İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN”






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Anayol Partisi Bursa İl Başkanı Metin Durmazoğlu, “Anayol Partisi olarak İnegöl İlçe Teşkilatımızı kurmuş bulunmaktayız. Biz diyoruz ki; insanı yaşat ki devlet yaşasın. Doğru yolda, doğru zamanlarda, doğru insanlarla görev için varız. İnegöl’e ve tüm Türkiye’ye hayırlı uğurlu olsun. Değerli ilçe başkanıma bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. Genç kadrosunda çok iyi şeyler olacağına inanıyorum. Hepinize saygılar sunuyorum, hayırlı olsun” dedi.

 

“TOPLUMU EN İYİ ŞEKİLDE KAZANMAK İSTİYORUZ”

Durmazoğlu, gerçekleştirdiği konuşmasının ardından Anayol Partisi İnegöl İlçe Başkanı Gökhan Memiş’e mazbatasını teslim etti. Mazbatayı teslim aldıktan sonra bir konuşma yapan İnegöl İlçe Başkanı Gökhan Memiş ise, “Bizim şu anki amacımız toplumu en iyi şekilde kazanabilmek, onlara en iyi hizmeti verebilmektir. Allah’ın izni bu yolda çalışacağız. Toplumu biliyoruz, insanlar kaygı içerisindeler. Bu kaygıları ve endişeleri kaldırmak adına göreve hazırız. Bizi bu göreve layık gören herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

YÖNETİM KURULU

Anayol Partisi İnegöl İlçe Başkanı Gökhan Memiş başkanlığında oluşan yönetimde; Utku Kaçar, Sedat Demirtaş, Kazım Kıyar, Alper Kesimal ve Ali Sait Sevilmez isimleri yer aldı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş