Angelacoma sezonu açtı

Geçtiğimiz kış aylarında yaşanan kar ve lodos afetlerinde hasar gören Hotel Angelacoma yüzme havuzu yenilenen yüzüyle yaz sezonunu açtı. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 06.05.2015
675
A+
A-

Ocak ayından beri yoğun bir şekilde tadilat çalışmalarını yürüttükleri yüzme havuzunu hizmete açtıklarını belirterek konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Angelacoma Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Umut Ortakçı, “12 ay boyunca hizmet verecek olarak havuzumuzda, bayanlara özel saatlerimizi ve çocuklar için yüzme okullarımızı da eş zamanlı olarak başlattık. Tüm yüzme sevenlere hizmet vermek istediğimiz havuzumuzda bizleri tercih edenleri misafir etmekten mutlu olacağız” dedi.

 

BAYANLARDAN YOĞUN İLGİ






Özellikle bayanlardan yüzme havuzu kullanımı ile ilgili yoğun talep aldıklarını ileten Ortakçı, havuzun haftaiçi her gün 12.00-16.00 ve akşam 19.30-21.00 saatleri arasında haftasonu ise 16.30-21.00 saatleri arasında sadece bayanların kullanımına açık olduğunu bildirdi.

 

ERKEN ÜYELİKTE AVANTAJLI FİYATLAR

Mayıs ayı sonuna kadar üye olan yüzme severleri çok avantajlı fiyatların beklediğini söyleyen Umut Ortakçı, “Örneğin tek havuz girişimiz 20 TL, ancak 12 giriş hakkını içeren aylık üyelik paketimiz 80 TL. Bunun yanı sıra 3 aylık, 6 aylık veya yıllık paketlerimiz de mevcuttur. Hotel Angelacoma olarak amacımız misafirlerimize günün yorgunluğunu ve stresini atabilecekleri keyifli ortamlar oluşturmaktır. 9 yıllık tecrübemiz ile bunu en iyi şekilde yaptığımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

 

ÇOCUKLAR UNUTULMADI

Hotel Angelacoma’da çocuklar da unutulmadı. Bahar ve yaz dönemi için profesyonel eğitmenler eşliğinde yüzme okulları 9 Mayıs 2015 tarihi itibariyle başlıyor. 2003-2008 doğumlu çocuklar Cumartesi ve Pazar günleri özel yüzme eğitimi alabiliyorlar. 8 saatlik özel yüzme eğitiminin bedeli ise Mayıs ayına özel 125 TL.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş