Borçlar intihar ettirdi

İnegöl’de dün yaşanan intihar olayında bir kişi işyerinde kendisini asarak hayatına son verdi. Cuma namazı sonrası fark edilen olayda müşterilerinin çığlıklarını duyarak işyerinin arka bölüme geçen çalışanlar, patronlarının ipte asılı olduğu görünce şok geçirdiler.

Yayınlama: 12.09.2015
684
A+
A-

Yetkililerden edinilen bilgilere göre olay, dün Cuma namazı sonrası Kemalettin Sami Paşa Caddesi üzerinde bulunan bir halı mağazasının meydana geldi. İddiaya göre, mağaza sahibi olan 52 yaşındaki Bayram Kömürcü, çalışanlarda birlikte Cuma namazını Erenler Camii’nde kıldıktan sonra işyerine döndü.

 

Namaz sonrası erkenden işyerine gelen ve iddiaya göre işlerindeki bozukluk ve borçları nedeniyle bir süredir psikolojik sorunlar yaşayan Kömürcü, mağazanın arka tarafından bulunan malzemelerin arasında kendini tavana asarak hayatına son verdi.






 

Bir süre sonra işyerini açan çalışanlar mağaza içinde oturarak müşteri gelmesini beklediler. Olaydan 45 dakika sonra gelen müşteriler arka taraftan halılara baktıklarında işyeri sahibinin cansız bedeni ile karşılaştılar. Müşterilerinin çığlıklarını duyarak arka bölüme gelen çalışan, patronlarının ipte asılı olduğu görünce şok geçirdiler.

 

Çığlıkları duyarak işyerine koşan komşu esnaflar, ipi keserek Bayram Kömürcü’yüyere indirdiler. Olay daha sonra 112 Acil Servis ekipleri ve Emniyete ihbar edildi. Kömürcü, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmenhayata döndürülemedi.

 

Emniyet ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken İnegöl Cumhuriyet Savcısı’nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından işyeri sahibinin cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

 

Olayı duyarak işyerine akın eden Bayram Kömürcü’nün yakınları gözyaşlarına hâkim olamayarak sinir krizi geçirdiler.Olayla ilgili tahkikat sürüyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş