Ankara’da İnegöl’ü temsil edecekler

“AB’yi öğreniyorum” konulu Bilgi Yarışmasında Bursa Birincisi olarak Ankara’daki finale katılacak olan Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi öğrencileri, Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican’ı ziyaret ederek başarılarını paylaştılar.

Yayınlama: 11.04.2016
616
A+
A-

Milli Eğitim Bakanlığının Lise 10. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak düzenlediği “AB’yi Öğreniyorum” Bilgi Yarışması kapsamında ilçemizi temsil eden Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi 06.04.2016 tarihinde Bursa BTSO Eğitim Vadisinde yapılan finallerde Bursa birincisi olarak büyük bir başarıya imza attı.

 

16.03.2016 tarihinde ilçemizde yapılan elemelerde 1. olarak Bursa’da ilçemizi temsil etmeye hak kazanan Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi öğrencileri; Nazik Apaydın, Murat Cihangir, Muammer Bali ve Hatice Ünver, iki aşamalı yapılan final yarışmasında 15 ilçenin birincileri ile yarıştı. 5’li gruplar halinde yapılan ilk etabın sonucunda grup liderleri finalde birincilik için mücadele ettiler.






 

Öğrencilerine yönelik, AB hakkındaki bilgilerini ve farkındalıklarını artırmak, onları araştırma yapmaya yöneltmek amacıyla düzenlenen yarışmada AB edebiyatı, coğrafyası, kültürü ve Avrupa Birliği hakkında sorular yöneltildi. 15 sorunun sorulduğu yarışma sonucunda ilçemizi temsil eden Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi, Bursa birinci olarak Ankara’da yapılacak Türkiye finallerinde Bursa ilini temsil etmeğe hak kazandı.

 

Danışman öğretmenleri Vedat İnci liderliğinde yarışmaya hazırlanan Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi öğrencileri; Nazik Apaydın, Murat Cihangir, Muammer Bali ve Hatice Ünver, Okul Müdürleri Ali Özdemir ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican’ı ziyarete ederek başarılarını ve birincilik sevincini paylaştılar. 

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih BİLİCAN, yarışmada başarılı olan öğrencileri, danışman öğretmeni ve okul müdürlerini tebrik ederek, ilçemizin adını Bursa’da başarı ile duyurdukları için teşekkür etti.  Ulusal düzeyde yapılacak bilgi yarışmasında Bursa adına ilçemizden bir okul ile temsil edilmesinin gurur verici bir gelişme olduğu söyleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, Ankara’da yapılacak Türkiye Finalinde öğrencilere başarılar dileyerek, hediyelerini takdim etti. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş