Arslan Bey’in kerimesi İsaören’de sahnelendi

İnegöl Belediyesinin Kültür-Sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği tiyatro etkinliğinde Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu sahnelediği ‘Arslan Bey’in Kerimesi’ adlı oyunla İsaören’li sanatseverlerle buluştu.

Yayınlama: 05.09.2015
728
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ‘Arslan Bey’in Kerimesi’ adlı oyunlarıyla İsaören mahallesi halkına kahkaha dolu bir akşam yaşattı.

 

Sahnelenen tiyatro gösterisi hakkında açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit; “İnegöl Belediyesi olarak her alanda çalışmalarımızı hassasiyetle sürdürürken, kültür-sanat etkinliklerine de ayrı bir özen gösteriyoruz. Belediye olarak ‘Her yerde sanat’ projesiyle, kırsal kesimlerde yaşayan sanatsal etkinliklere katılamayan halkımızda dâhil olmak üzere tüm İnegöl’ü sanat, müzik ve eğlenceyle buluşturacak etkinlikler yapmaya devam ediyoruz.” dedi.






 

Yiğit; “Amacımız kırsal mahallelerimizde yaşayan halkımızın İnegöl Belediyesinin gerçekleştirmiş olduğu kültür – sanat etkinliklerinden gerek tiyatro, gerek müzik ve gerekse çocuk eğlencelerinden istifade etmelerini sağlamak” şeklinde konuştu.

 

Yiğit ayrıca Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosuna da sahneledikleri ‘Arslan Bey’in Kerimesi’ adlı tiyatro oyunu için teşekkür etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş