Avarlar kaşvağı için projeler hazır

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koodinasyon Şube Müdürğü ile Avarlar Kavşağı için hazırlanan 6 projeyi incelediklerini, bu prjeleri 3’e dindirdiklerini ve projelerin Karayolları Müdürlüğü ile paylaşılacağını söyledi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 10.03.2015
2.121
A+
A-

Belediye Encümen Salonu’nda gerçekleştirilen basın açıklamasında konuşan Aktaş, Hikmet Şahin Kavşağı’nın projesinin de İnegöl Belediyesi tarafından hazırlandığını ve Karayolları Müdürlüğü tarafından da kabul edildiğini söyledi.

 

MİLLETVEKİLİMİZİN TAKİPLERİ İLE DE İŞİ SONUÇLANDIRMAYA ÇALIŞACAĞIZ






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Aktaş, “Bugün encümen üyelerimiz ile birlikte çok değerli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koodinasyon Şube Müdürmüz ile onun nezaretinde hazırlanmış olan sunumu hep beraber izledik. Herkesin bildiği gibi şu an yapımı devam eden ve inşallah yakın zamanda açılacak olan OSB Kavşağı, henü isim verilmedi ama rahmetli Hikmet Şahin’in isminin verileceği Hikmet Şahin Kavşağı için biz daha önce İnegöl Belediyesi olarak bir proje hazırlamıştık. Çünkü mevcut yapılmak istenen kavşak, geçerkten bir kale duvarı gibi İnegöl’ün yapısına ters bir kavşaktı. Bununla alakalı farklı laternatifler hazırladık, sağolsun Kara Yolları Müdürlüğümüz de bunu kabul etti. Ve bizim seçmiş olduğumuz kavşak modeli orada hayata geçirildi. Şimdi bugün de inşallah yakın zamanda yapımına başlanacak olan Avarlar Kavşağı ile alakalı Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koodinasyon Şube Müdürlüğünden aldığımız bilgiler doğrultusunda, 6 ayrı kavşak modelini inceledik ve bunları 3’e indirdik” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş