Başkanlık kupası kuraları çekildi

İnegöl Belediyesi tarafından Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen Okullar Arası Belediye Başkanlığı Kupası kura çekimi yapıldı.

Yayınlama: 01.01.2016
483
A+
A-

Şubat ayı sonunda başlayacak olan turnuvaya 29 ortaokul ile 23 lise katılıyor.

Mobilya ve Ağaç Sanayi Müzesi çok amaçlı salonunda düzenlenen kura çekimine Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, İnegöl Belediyesi Spor Hizmetleri Müdürü Hüseyin Kurt ve beden eğitimi öğretmenleri katıldı.

 






İNEGÖL’DE İLK KEZ DÜZENLENECEK

Kura çekimi öncesinde bir konuşma yapan Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, “İnegöl Belediyesinin düzenlemiş olduğu 2015-2016 eğitim öğretim yılı ilçemizde bulunan ortaokul ve liseleri kapsayan Okullar arası Belediye Başkanlığı Kupası kura çekimine 29 ortaokul ile 23 lisemiz müracaat etmiştir. Müsabakalar küçük kız ve erkek, yıldız kız ve erkek ile genç kız ve erkek olmak üzere 6 kategoride yapılacaktır. Bu kategorilerde yapılacak müsabakalar için okullardan gelen talepler doğrultusunda müsabaka şartları oluşan 7 adet branş belirlenmiştir. Bunlar puanlı atletizm, voleybol, basketbol, futbol, masa tenisi, satranç ve futsaldır. İnegöl Belediyesi olarak ilk defa gerçekleştireceğimiz bu turnuvayı düzenlememizdeki amaç, ilçemizdeki öğrenci sayısının birçok ilçe hatta bazı illerin nüfus sayılarından dahi fazla olması ve bu kadar öğrencilerimizin bulunduğu yerleşim yerinde daha fazla öğrencimizin daha fazla sportif etkinliklere katılabilmelerini sağlamaktır. Turnuvaya yoğun katılımınız için teşekkür eder, dostluk ve kardeşlik içerisinde üzücü olayların yaşanmadan bitmesini temenni ederim” şeklinde konuştu.

 

Konuşmanın ardından Okullar Arası Belediye Başkanlığı Kupası kura çekimi 6 kategori ve 7 branşta yapıldı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş