Basketbol’da İnegöl derbisi

Çarşıspor Kulübü Başkanı Zeki Karakoç, Bursa Genç Erkekler Ligi Play-Out mücadelesinde Çarşıspor ile İnegöl Belediyespor arasında yaşanacak olan İnegöl derbisine tüm sporseverleri davet etti.

Yayınlama: 10.02.2016
473
A+
A-

Çarşıspor Kulübü Başkanı Zeki Karakoç, Bursa Genç Erkekler Ligi Play-Out mücadelesinde Perşembe günü saat 19.00’da Kapalı Spor Salonu’nda bir diğer İnegöl temsilcisi olan İnegöl Belediyespor basketbol takımı ile karşı karşıya geleceklerini ifade ederek bu basketbol şölenine tüm ilçe halkını davet etti.

 

GURUR VERİCİ






Müsabaka ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Çarşıspor Kulübü Başkanı Zeki Karakoç, “Çarşıspor ile Belediyespor, Bursa Genç Erkekler Ligi Play-Out maçında karşı karşıya gelecektir. Bu, İnegöl için sevindirici bir olaydır. İnegöl’de bu ligde iki takımın başarı için çekişmesi aynı zamanda bizler için gurur vericidir. Sömestr tatilinin bittiği günlerde velilerin çocuklarını salon sporlarına özendirmeleri açısından bu maça gelmeleri önemlidir. Uyuşturucu yaşının ilkokullara kadar düşmesi sonucunda kötü alışkanlıkların önüne geçilmesi için velilere büyük görev düşmektedir” dedi.

 

MENTAL VE FİZİKİ ANLAMDA GELİŞİM SAĞLAR

Veliler, spor yapan çocukların derslerinden geri kalacağı endişesi ile çocuklarının spor yapmalarını engellediklerini belirten Karakoç, “Tam tersi salon sporlarından biri olan basketbolun zihin ve fiziksel gelişime yararı olduğu gibi çocukların saniyede düşünebilme gibi yeteneklerini keşfetme ve derslerinde daha başarılı olmalarını sağlamaktadır. Örneğin; test çözümlerinde daha çabuk karar vermesini ve başarıyı getirmektedir. Bu açıdan velilerin daha duyarlı olmalarını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 

Karakoç, Perşembe günü saat 19.00’da Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak olan müsabakaya tüm sporseverleri davet etti.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş