Belediye çalışıyor, camiler güzelleşiyor

İnegöl’deki camilerin çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarını bir bir hayata geçiren İnegöl Belediyesi’ne bağlı ekipler önceki günde Huzur Mahallesi’nde yer alan Mevlana Cami’nde çevre düzenlemesi yaptı.

Yayınlama: 05.06.2015
698
A+
A-

İnegöl Belediyesi tarafından camilerde gerçekleştirilen peyzaj çalışmalarına bir yenisi daha eklendi.

 

ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR






Çalışmaları yerinde inceleyerek bilgilendirmede bulunan İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, “İnegöl’ü yaşanabilir modern bir kent olarak geleceğe taşımak için bu zamana kadar birçok projeyi hayata geçirdik. Belediye olarak, halkın taleplerini sürekli ön planda tutmaktayız. Bu kapsamda ilçenin yaşam kalitesini arttırmaya yönelik şehrin farklı noktalarında gerçekleştirmiş olduğumuz farklı çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Camilerimizle ilgili yapmış olduğumuz çalışmalarda bunlardan bazıları. Bugüne kadar farklı camilerimizde gerek aydınlatma, gerek çevre düzenlemesi birçok çalışma gerçekleştirdik” dedi.

 

ÇALIŞMALAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK

Kansu açıklamasını şöyle sürdürdü: Bugün de, şehrin çeşitli yerlerinde yaptığımız yenileme çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek, Huzur Mahallesi Mevlana camiini modern bir görünüme kavuşturma çalışmalarını yapıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalar kapsamında geçtiğimiz günlerdeBelediyemiz ekipleri cami bahçesinde düzenleme çalışmalarına başlamıştır. Camide yapılması planlanan çalışmalardan bahsetmek gerekirse; yaklaşık 160 metre uzunluğundaki eski bahçe duvarı yapılan çalışma kapsamında tamamen kaldırılmıştır. Bu eski duvarın yerine briket malzemeden sağlam ve 1,25 metre boyunda duvar inşa edilmiştir. Ayrıca duvar çalışmasının yanı sıra camii avlusunda 570 m2 alanda wash beton parke taşı kullanılarak zemin düzenlemesi yapılacaktır. Taş döşeme işleminin yanı sıra cami bahçesinde yeşil alan güçlendirme çalışması yapılmıştır. Ayrıca mevcut alanda yeni bir yeşil alan oluşturulmuştur. Çalışmalarımızın hız kesmeden devam edeceğini bir kez daha hatırlatmak istiyor, yapılan bu çalışmanın mahalle sakinlerimize ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyor, saygılar sunuyorum.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş