Belediye çalışmaya devam ediyor

Mahalle ve sokaklarda çocuk parkı ve otopark çalışmalarına devam eden İnegöl Belediyesi, Hacı Molla Sokak’ta çocuk parkı ve mahalle otoparkının yapım çalışmalarını sürdürüyor. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 11.12.2014
686
A+
A-

İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, yapım çalışmaları devam eden çocuk parkı ve otopark’ta incelemelerde bulundu.

 

12 ARAÇLIK MAHALLE OTOPARKI VE ÇOCUK OYUN ALANI






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Adil Kansu, “Bilindiği üzere İnegöl Belediyesi olarak; şehrimizin çevre görselliği ve estetiğine büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda ilçemizin kent görsellerini yenilemeye devam ediyoruz. İnegöl Belediyesi olarak bugüne kadar şehrimizdeki trafik ve araç sirkülâsyonunu rahatlatacak birçok çalışma gerçekleştirdik. Bu çalışmalardan bir tanesi de bugün yapım çalışmalarını yerinde incelemek üzere bulunduğumuz Hamidiye Mahallesi Hacı Molla Sokak’daki 12 araçlık mahalle otoparkı ve çocuk oyun alanıdır” dedi.

 

BU TARZ PROJE ÇALIŞMASI VE UYGULAMALARIMIZIN DEVAM EDECEK

Çalışmalar hakkında bilgi veren Kansu, “Söz konusu olan otopark alanları; hazırlanan peyzaj projesi çerçevesinde 2000 m2 alan üzerinde planlanmış ve projelendirilmiştir. Proje uygulama alanında; 1500 m2 kilitli taş, 8 adet aydınlatma direği, 4 adet oturma alanı oluşturulmuş olup, yeşil alan görselliğini ön plana çıkarmak için 13 adet top akasya ağacı dikilmiştir. Kasım ayının ortalarında başladığımız bu projemiz, önümüzdeki hafta tamamlanmış olacak, Ayrıca dün çalışması tamamlanan ve açılışını yaptığımız Cuma Mahallesi Hacı Veli Çıkmazındaki, Çocuk Oyun Alanı, Fitnes Alanı ve 5 Araçlık Otoparkı içeren projemizi de halkımızla buluşturduk. Gerek İnegöl’ümüzün görselliğine katkı koyacak, bir nevi kentsel düzenleme çalışması diyebileceğimiz, aynı zamanda araç trafiği ve parklanma sıkıntımıza çözüm getirecek olan mahalle otoparklarını ve çocuk oyun alanlarını içeren bu tarz proje çalışması ve uygulamalarımızın devam edeceğini belirtmek istiyorum. Ben çalışmalarımızın mahalle sakinlerimiz başta olmak üzere tüm İnegöl’ümüze şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyor, saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş