Kent Konseyi’nden Vefa ve Hatıra

İnegöl Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah, yayınladığı yazılı basın açıklaması ile İnegöl’ün yetiştirdiği şair, sanatçı, sporcu ve akademisyenlerin katılacağı; Vefa ve Hatıra Programı’nda sonra gelindiğini ve programın 16 Aralık Salı günü yapılacağını ifade etti.

Yayınlama: 12.12.2014
756
A+
A-

Daha önce “İnegöllü ünlüler 16 Aralık’ta İnegöl’de” başlığı ile Okur Gazetesi okuyucularına duyurduğumuz haber ile ilgili İnegöl Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah’tan açıklamalar geldi.

 

“VEFA VE HATIRLAMA” PROGRAMINDA SONA GELİNDİ






İnegöl Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah’ın yayınladığı basın bildirisinde, “İnegöl kent konseyi, kentlilik ve çevre bilinci çalışma grubu öncülüğünde başlattığımız İnegöl’ü müzün yetiştirdiği şair, sanatçı, sporcu ve akademisyenlere “Vefa ve Hatırlama” programında sona gelindi”

 

DİLEYEN HERKES KATILABİLİR

“Uzun bir araştırma sonucunda kırktan fazla isim tespit ettik. Bu kadar değerli insanı aynı gece toplamaktan ziyade programı geleneksel hale getirmeyi ve önümüzdeki yıllarda devamını yapmayı uygun bulduk. 16 Aralık salı saat 19.00 ‘da müze konferans salonunda yapılacak olan programda konuklara hediye ve plaket takdimi yapılacak. Ayrıca bu değerlerimizin fotoğrafları 1.5 metre büyüklüğünde yapılarak kentin muhtelif caddelerine asılacak. Bu programa dileyen herkes katılabilir”

 

ÖNEMLİ BİR ÇALIŞMA

“Görüştüğümüz bu İnegöllü değerlerimiz den birçoğu böyle bir programdan dolayı çok duygulandıklarını ve memnun olduklarını İnegöl ile irtibatlarının kesilmiş olmasından dolayı üzüntülerini bildirdiler. Kent konseyi olarak böyle bir programın hazırlanmasında ilk ve öncü olduğumuz için kendimizi bahtiyar addediyoruz. Programın hazırlanmasında maddi ve manevi her türlü desteği veren Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a halka ilişkiler ve müze çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz. Kent Konseyi olarak amacımız İnegöl’ümüzün kültür, edebiyat, spor ve akademi camiasının önemli değerlerini ortaya çıkarmak ve bu konularda yeni nesli teşvik etmektir. “Vefa ve Hatırlama” bir kentin kalkınmasında ve gelişmesinde çok önemli bir çalışmadır” ifadeleri yer aldı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş