Belediyeden çiftçilere özel panel

İnegöl Belediyesi İntarf 2015 Tarım Fuarı’nın 4. gününde çiftçilere bir panel düzenleyerek fuarı sonlandırdı.

Yayınlama: 18.09.2015
616
A+
A-

Düzenlenen panelde İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mahmut Doğru ve Tarımsal Kalkınmayı Destekleme Kurulu Bursa İl Koordinatörü Vekili Burhanettin Yılmaz konuşma yaptı. Panelde Tarımsal ve Hayvansal İşletmeler, Modern Çiftlik ve Ahır Projeleri, Tarımsal Krediler, Tarımsal ve Kırsal Kalkınmada Hibe Projeleri gibi konular hakkında çiftçiler bilgilendirildi.

 

Panelin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit; “İnegöl sanayi, ticaret, tarım ve hayvancılığın aynı paydada birleştiği güzide şehirlerden biridir. Bu kadar tarımla iç içe olan bir ilçede tarım fuarı düzenlemek, yeni tarım teknolojilerini, alet ve ekipmanlarını, ilçemiz çiftçisinin yakından görmesini sağlamak İnegöl Belediyesi olarak kırsal kalkınmayı destekleyici hedeflerimiz arasındadır” dedi.






 

Tarımı ve kırsal kalkınmayı desteklemek adına birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirten Yiğit; “Dört gün süren tarım fuarımızı bugün düzenlediğimiz panelle sonlandırıyoruz. Çiftçimize, ilçe tarımına, İnegöl’ümüze faydalı bir fuarın gerçekleştirdiği kanaatindeyiz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da fuarımızda yenilikleri görme fırsatımız oldu. Çiftçimiz yeni teknolojileri yakından takip edebildi. İlçe tarımı için bu denli faydalı bir organizasyonu yine çiftçimiz için yararlı olacağını düşündüğümüz bir programla sonlandırmak istedik. Proje bazında değerlendirecek olursak kırsal kalkınmayı destekleyici birçok projemiz mevcut ancak bunun yanı sıra çiftçilerimize yönelik eğitim çalışmalarımız da devam edecek. Panelimizin ilçe halkımıza, çiftçimize faydalı olmasını temenni ediyor, saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

 

Panelin sonunda konuşmacılar çiftçilerin sorularını cevapladı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş