Belediye’den öğretmenlere “Şükran Yemeği”

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında geçtiğimiz gün bir program düzenleyen İnegöl Belediyesi, öğretmenler ve okul yöneticilerine yönelik yemek ikramında bulundu.

Yayınlama: 25.11.2015
438
A+
A-

Hotel Park’ta düzenlenen “Şükran Yemeği” programına İnegöl İlçe Kaymakamı Ali Akça, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İlçe Jandarma Komutanı Uğur Baş, İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, bazı AK Partili belediye meclis üyeleri ve çok sayıda öğretmen katıldı.

 

BİZ ÖĞRETMENLER İÇİN ÖZELLİKLE ARZ EDİLMİŞ BİR GÜN






Düzenlenen gecenin açılış konuşmasını gerçekleştiren İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, “Bu geceyi bize tahsis ederek, bizlere ikramlarda bulunan Sayın Belediye Başkanımıza ve onun tüm ekibine, bütün teşkilatım adına teşekkürlerimi sunuyorum. Değerli meslektaşlarım, yarın malumunuz 24 Kasım, biz öğretmenler için özellikle arz edilmiş bir gün. BU vesile ile bugünün öncesinde bizleri unutmayan herkese teşekkür ediyorum. Çünkü bu gecenin öğretmenlere ayrılmasından dolayı buradayız” dedi.

 

HOŞ BİR AKŞAM YAŞAYALIM İSTEDİK

Yeni emekli ve öğretmenlik hayatına yeni başlayan toplamda 85 öğretmenin ve bunun yanında İnegöl’deki okul müdürlerinin bu yemeğe katıldığını belirten Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “1 Yıl ücretli öğretmenlik yapan biri olarak bu mesleğin zorluğu ile alakalı konuşacak değilim. Burada çok tecrübeli idarecilerimizi görüyorum, hocalarımızı görüyorum. Bu işe yıllarını vermiş ve bu yıl emekli olmuş büyüklerimizi görüyorum. Bu işe henüz yeni başlamış öğretmen arkadaşlarımızı görüyorum. Her 24 Kasım İnegöl’de de, Türkiye’nin farklı şehirlerinde de öğretmenler günü olarak kutlanıyor. Biz arzu ettik ki bu yıl emekli olmuş 25 öğretmenimiz, bu yıl ilk kez göreve başlamış 60 civarında öğretmenimiz, bunun yanında okullar arası voleybol ve masa tenisi turnuvasında dereceye giren öğretmenlerimiz ve beraberinde de tabi İnegöl’deki tüm okul müdürlerimiz ile beraber bir araya gelelim, hoş bir akşam yaşayalım istedik” dedi.

 

SİZİN KATKILARINIZ BÜTÜN KATKILARIN ÜZERİNDEDİR

Öğretmenlerin çocuklar üzerindeki katkılarının her katkının üzerinde olduğunu belirten Aktaş, “İçimizde hangimiz bir öğretmenin elinden geçmedik veya dışarıya çıkalım mühendis olsun, doktor olsun profesör olsun…. Velhasıl hangi meslekten olursa olsun hepimiz öğretmenlerin elinden geçtik. Yani hepimizin ortak yöneticisi, hepimizin tabir yerindeyse şekil vericisi öğretmenler.O yüzden ben bütün öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum Allah onlardan razı olsun. Emekli olanlara çok çok teşekkür ediyorum, hala hazırda devam edenlere de çok teşekkür ediyorum. Mesleğe yeni başlayan kardeşlerimize de, çok uzun bir süreç tabiki, bu manada önlerinde çok daha günler, yıllar, sıkıntılar olacak. Şu anda Van’ın herhangi bir köyünde, Muş’un herhangi bir mezrasında öğretmenlik yapmakta vardı. Muhakkak tabi Türkiye’nin değişik köylerinde, kasabalarında, illerinde öğretmenlikler, idarecilikler yapacaksınız. Ama şunu bilin ki; ülkemizin çok daha iyi yerlere gelmesi açısından, sizin ortaya koyduğunuz performans, sizin ortaya koyduğunuz katkı, bütün katkıların üstündedir” şeklinde konuştu.

 

ÇOK ZARİF BİR ŞEKİLDE ORGANİZE EDİLMİŞ PROGRAM

Gecede son olarak açıklamalarda bulunan İnegöl İlçe Kaymakamı Ali Akça ise, “Çok güzel düşünülmüş bir program. Belediyemizce çok zarif bir şekilde organize edilmiş program. Bu güzel programdan dolayı, bu güzel geceden dolayı, İnegöl Belediyesi’ne teşekkürlerimi ve tebriklerimi bildiriyorum. Ve yarın 24 Kasım Öğretmenler Günü, şimdiden tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyor ve tebrik ediyorum” dedi.

 

Konuşmaların ardından İlçe Kaymakamı Ali Akça’nın isteği üzerine, İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan şiir okudu. Öğretmenlerin duygulandığı şiir sonunda, salondan alkış tufanı koptu.

 

İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan’ın şiir söylemesinin arından öğretmenler gününe özel pasta kesildi. Daha sonra da voleybol ve masa tenisi turnuvasında dereceye giren öğretmenlere hediyeleri takdim edildi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş