Belediyespor’a moral yemeği

Nam-ı Farket Biftek Evi Firma sahipleri Emin ve Namık Eltutan tarafından İnegöl Belediyespor Voleybol Takımı’na moral yemeği verildi.

Yayınlama: 24.02.2016
419
A+
A-

Yemeğin ardından açıklama yapan firma sahiplerinden Emin Eltutan, “Yaşadığımız kentimizin adını kısa bir sürede tüm Türkiye’deki voleybol severlere 1.Ligde mücadele ederek duyuran İnegöl Belediyespor Voleybol takımımızı bu gece işletmemizde ağırlamaktan onur duyuyoruz. Bu güzel geceye katılarak bizleri onurlandıran İnegöl Belediyespor Başkanı ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş Bey’e, belediyespor yöneticilerine ve voleybol takımı oyuncularımıza teşekkür ederiz” dedi.

 

Belediye Başkanı ve İnegöl Belediyespor Kulüp Başkanı Alinur Aktaş ise yemeği veren Nam-ı Farket Biftek Evi Firma sahipleri Emin ve Namık Eltutan’a teşekkür ederek, ” Şansız bir şekilde Fenerbahçe takımına yenildik. Maçta gerçekten güzel bir oyun ortaya koyduk ama yenildik. Ntvspor’dan canlı yayınlanan maçta İnegöl’ün gerçekten iyi bir reklamı da oldu. Ekibimizin Fenerbahçe gibi güçlü bir takımla başa baş mücadele etmesi de bizi gururlandırdı. Maçta takımızı yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Önümüzde çok kritik maçlar var. İnşallah bu maçları kayıpsız atlatarak ilk 8 arasına gireriz. Bunu başarabilecek gücümüz var. Tekrar bizi bugün burada ağırlayan firma sahiplerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş