Belediyespor’da hedef ilk 8

İnegöl Belediyespor Voleybol Antrenörü Ali Bahadır Aksoy, hafta sonu deplasmanda karşılaşılacak olan Bornova Anadolu Lisesi maçına ilişkin açıklamalarda bulunarak, “İnegöl Belediyespor voleybol takımı olarak inşallah ilk 8 arasına girmeyi hedefliyoruz” dedi.

Yayınlama: 15.01.2016
452
A+
A-

Ekibimiz, Bornova Anadolu Lisesi maçının hazırlıklarını, İnegöl İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Salonu’nda, Aksoy yönetiminde yaptığı idmanla sürdürdü.

 

Aksoy, antrenman öncesi yaptığı açıklamada,  iyi bir hazırlık devresi geçirdiklerini ve ikinci yarıya hazır olduklarını söyledi.






 

ÇOK ZOR BİR İKİNCİ YARI BİZİ BEKLİYOR

İlk yarının ilk maçında evlerinde ağırladıkları Bornova Anadolu Lisesi takımına mağlup olduklarını anımsatan Aksoy, şöyle konuştu: “Şimdi kesinlikle ve kesinlikle 3 puan almak için İzmir’e gidiyoruz. Zor bir ikinci yarı bizi bekliyor. Bazı takımlar oyuncu takviyesi yaptı. Biraz daha oturdu takımlar. Çok zor bir ikinci yarı bizi bekliyor. Taraftarlarımız en büyük destekçimiz. Biz onlarla beraber güç buluyoruz. İkinci yarı çok zor maçlar bizi bekliyor. Onların desteğiyle beraber üstesinden geleceğiz. İnegöl Belediyespor voleybol takımı olarak inşallah ilk 8 arasına girmeyi hedefliyoruz.”

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş