Berber ve kuaförler memnun

İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası tarafından alınana kararla, berber ve kuaförlerin çalışma saatleri değişti. Cumartesi günleri dışında diğer günlerde berberler ve kuaförler saat 22.30’dan itibaren çalışmayı durduracak.

Yayınlama: 18.08.2014
970
A+
A-

İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası tarafından alınana kararla, cumartesi günleri hariç,  saat 22.30 itibari çalışmalar duracak. Böylelikle meslek erbabı olan çalışanlar kendilerine biraz daha vakit ayırabilecekler.

 

EŞİMİZE, ÇOLUK ÇOCUĞUMUZA VAKİT AYIRMAYA BAŞLADIK






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Efendi Kuaför çalışanlarından Fatih Efe, “Bu konu gerçekten çok güzel oldu. Eşimize, çoluk çocuğumuza vakit ayırmaya başladık. Vakit ayırmaya fırsatımız oldu. Herkes belirli bir saatte tıraşını olmaya gelecek. Nitekim de bunu 1 haftadır uygulamaya başladık. Akşamda Berberler Odası Yönetimi ve Başkan’ımız eşliğinde berberlerimizi dolaştık. Herkes yavaş yavaş uymaya başladı. Bundan sonra bir pürüz çıkacağını zannetmiyorum. Herkes saat 22.30’dan itibaren serbest ve bu saatten itibaren de istediği gibi kendine vakit ayırabilir” dedi.

 

MÜŞTERİLER TERS TEPKİ VERDİ AMA…

İlk önce müşterilerin alınan karara tepkilerinin ters olduğunu ifade eden Efe, konuşmalarını şu ifadelerle tamamladı: İlk başlarda müşterilerin tepkisi pek de iyi olmadı açıkçası. Ama onlara nedenleri anlatınca, 18 saat çalıştığımızı, sürekli ayakta olduğumuzu, ailemize vakit ayıramadığımızı söyleyince onlarda ister istemez bize hak veriyorlar. Bundan sonra vatandaşlarımız da kendilerini bu saate göre ayarlayacaklardır. Yani genel olarak ben ve inanıyorum ki bütün berber kardeşlerimiz bu saat sınırlamasından dolayı çok memnun.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş