“Bereket Sofrası” geleneği devam ediyor

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Bereket Sofrası” etkinlikleri kapsamında Turgutalp Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Etkinlik, Turgutalp Camiinde kılınan sabah namazının ardından mahalle sakinleri ile yapılan sabah kahvaltısı ile devam etti.

Yayınlama: 14.03.2016
477
A+
A-

Bu hafta dokuzuncusu gerçekleştirilen etkinliğe Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, Belediye Başkan Yardımcıları Adil Kansu, Alper Taban ve Eşref Yiğit, Turgay Yel belediye meclis üyeleri ile Ak Partili yöneticiler katıldı.

 

Kahvaltının ardından açıklama yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş;  “İlçemizin her noktasına en iyi hizmeti götürmek için gayret gösteriyoruz. Temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra eğitim, sağlık, spor alanlarında yaptığımız projelerle ilçemize değer katmaya devam ediyoruz.  Tüm bunların yanı sıra gerçekleştirdiğimiz sosyal ve kültürel faaliyetlerle de halkımızla buluşmaya devam ediyoruz.  Bu etkinliklerden biri de “Bereket Sofrası etkinliğimizdir” dedi






 

 “Bereket Sofrası” etkinliğinin güne bereketle başlamak ve İnegöllülerle kucaklaşma adına önemli bir etkinlik olduğunu söyleyen Aktaş: “Her cuma sabahı şehrimizin bir camisinde buluşarak hemşerilerimizle bir araya geliyoruz. Vatandaşlarımız da bu buluşmalara büyük ilgi gösteriyor. Bizim için önemi büyük olan Cuma gününe halkımızla hemhal olarak başlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bu buluşmalar sayesinde belediye hizmetlerini halkımıza anlatıyor, mahallemizin ihtiyaçlarını yerinde tespit ediyoruz. Ayrıca bu buluşmalar ülkemizin içinde bulunduğu bu dönemde en çok ihtiyacımız olan kardeşlik ilişkilerimizin gelişmesine, birlik ve beraberlik duygularının güçlenmesine vesile oluyor” şeklinde konuştu.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş