Beşiktaş hazırlıkları başladı

İnegöl Belediyespor Voleybol Antrenörü Ali Bahadır Aksoy, hafta karşılaşılacak olan Beşiktaş maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yayınlama: 22.01.2016
439
A+
A-

Turuncu-lacivertli ekibimiz, Beşiktaş maçının hazırlıklarını Antrenör Aksoy yönetiminde maçın oynanacağı İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Salonu’nda yaptığı antrenmanla sürdürdü.

 

Aksoy, antrenman öncesi yaptığı açıklamada şöyle konuştu: “İlk yarının ilk maçında Bornova Anadolu Lisesi maçını sahamızda kaybetmiştik. Onun rövanşını deplasmanda aldığımız için mutluyuz. Şimdi Beşiktaş maçı var. Deplasmanda Beşiktaş’a karşı kazanmıştık. Bu maçında rövanşı oluyor. Muhakkak ve muhakkak kazanmamız gereken bir maç. Özellikle hedefi yakalamak için bu maçı kazasız, belasız atlatmamız gerekiyor. Hedefimiz ilk 8’e kalmak. Bunun için uğraşıyoruz. Bu anlamda Beşiktaş takımı da önemli bir rakip. Özellikle ilk maçta kazandığımız Beşiktaş takımı takviye yaptılar. Hem libero takviyesi yapıldı hem pasör takviyesi yapıldı. Yeni bir kaç oyuncu ilave olarak karşımıza çıkacaklar. Bizde de sakatlarımız iyileşti. Tam kadro çalışmalarımıza başladık. Taraftarlarımızla beraber her galibiyetimizi birlikte kutluyoruz. Bunun bilincinde bizde davranıyoruz. Taraftarlarımız bizim en büyük destekçimiz.”






 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş