Beşiktaşlılar yemekte buluştu

İnegöl’ün önde gelen Beşiktaşlı Kongre üyeleri ve kanaat önderleri, İnegöl Beşiktaşlılar Derneği çatısı altında bir araya geldi.

Yayınlama: 20.02.2016
424
A+
A-

İnegöl Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu eksiksiz katılırken, Beşiktaş’ın İnegöl’deki temsili ve derneğin geleceğe dönük programları hakkında istişarelerde bulunuldu.

 

Yemekte ilk olarak açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Abdurrahman Maksutlar, “Öncelikle bizleri kırmayarak bu önemli toplantıya teşrif eden değerli büyüklerimize teşekkür etmek istiyorum. Derneğimizin yakın zamanda yapılan olağan kongresinde yeni ve daha güçlü bir ekiple göreve geldik. Bu süre zarfında geleceğe dönük planlarımızı yapmadan önce, siz değerli büyüklerimizin bizlerin yanında olduğunu bilmek ve desteğinizi hissetmek bizler için hem güç hem de onur kaynağıdır. İnegöl’ de Beşiktaş’ı temsil eden tek gerçek kurum İnegöl Beşiktaşlılar Derneği olduğundan, yapılacak faaliyetlerde sizlerinde görüşlerini almak ve bu birlikteliği dosta düşmana göstermek için benzer toplantıları ileriki tarihlerde de düzenleme planımız olduğunu belirtmek isterim” dedi.






 

Beşiktaş Divan Kurulu Üyesi ve Fikri Bayraktar ise, “Bu güzel daveti organize ettikleri için derneğimizin yönetim kuruluna tüm arkadaşlarım adına teşekkür ederim. Bu gibi organizasyonların daha sık yapılmasını derneğimizi daha güçlü ve daha aktif kılacaktır. İnegöl’de Beşiktaş adına yapılacak ne varsa bizlerde derneğimizle birlikte, onların arkasında ve daha güçlü olmaları için elimizden geleni yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş