“BGM projesi şehrin mobilyaya olan inancının adıdır”

MÜSİAD İnegöl Şubesi yeni başkanı Halil Malkaç, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret ederek, yeni yönetimi takdim etti. Ziyarette MÜSİAD’ı başarılı çalışmalarından ötürü kutlayan Başkan Alinur Aktaş özellikle BGM projesine dikkat çekerek, “Benim Geleceğim Mobilya projesi ise bu şehrin mobilyaya olan inancının adıdır. Bu konuda gereken her şeyi yapacağımızdan bütün gayreti göstereceğimizden kuşkunuz olmasın” diye konuştu.

Yayınlama: 10.03.2015
1.294
A+
A-

Ziyarette söz alan Başkan Halil Malkaç; “Yeni yönetim olarak bugün Alinur Başkanımızı ziyarete geldik. Başkanımızın bizden önceki yönetimlere göstermiş olduğu desteği biliyoruz, yeni yönetim olarak bu desteğin devam etmesini arzu ediyor ve başkanımızın Müsiad’a sahip çıkmasını bekliyoruz” dedi.

 

Konuşmasının devamında “Benim Geleceğim Mobilya” projesine de değinen Malkaç; “Benim Geleceğim Mobilya” adlı projemiz tüm hızıyla devam ediyor. Bu projenin bütçesi önümüzdeki sene daha da artacak bu konuda başkanımızın desteklerini bekliyoruz. Ayrıca İnegöl’deki STK ve Resmi kurumları harekete geçirme noktasında da başkanımızın yardımlarını bekliyor ve başkanımıza destekleri için şimdiden teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.






 

Konuşmasına ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş; İnegöl’ümüz gerçekten hızlı bir şekilde büyüyor ve gelişiyor. Özellikle iş adamları dernekleri ve STK’ların çok ciddi destek ve katkısının olduğunu biliyoruz. Müsiad gerçekten hem ilçemizde,  hem ülkemizde ayrıcalığı olan, özelliği olan, ortaya koyduğu değerleriyle, ayrıcalık yaratan bir iş birliği derneği ve sivil toplum kuruluşudur. Müsiad İlçe Başkanımızın da ifade ettiği gibi, geçmişte hizmet etmiş olan arkadaşlarla beraber birçok ortak projeye imza atmıştık. Her şeyden önemlisi onlarca, yüzlerce iş adamı arkadaşımızın beraber gelip istişareler yaptığı, aydınlandığı, konferanslara katıldığı o güzel mekânın oluşmasında beraber istişare de bulunmuştuk. Hamdolsun bugün MÜSİAD örnek gösterilecek bir mekâna sahip. Burada zaman içerisinde farklı projeler yapıldı, konferanslar verildi. Biz de bu projelere katkı vermeye, bu projelerin içinde bulunmaya çalıştık” dedi.

 

Bundan sonra da yapılacak projelere destek vermeye çalışacaklarını ifade eden Başkan Aktaş; “İnegöl gerçekten gelişime açık bir şehir. İnegöl’de daha güzel işlerin yapılabileceğini düşünüyoruz. Bu konuda iş adamlarımıza, STK, kamu ve kuruluşlar ile belediyemize önemli işler düşüyor. Özellikle “Benim Geleceğim Mobilya” projesinin İnegöl tarihine düşürülmüş bir not olduğuna inanıyorum. Gerçekten mobilya sektörü bir taraftan gelişirken, bir taraftan da çocuklarımızın ve gençlerimizin, mobilya ile bir heyecanlarının olmaması veya buna dair bir geleceklerinin olmamasının bir o kadar düşündürücü olduğunu birçok konuşmamda daha önce ifade etmiştim” diye konuştu.

 

“Benim Geleceğim Mobilya” projesi ile İnegöl’de mobilyacılığın gelişeceğini, buna dair önemli alt yapının olduğunu, organize sanayi bölgeleri, ihracat rakamları, mobilya AVM’si, tasarım merkezi, mobilya fuarları, mobilya müzesi ve bütün unsurlarıyla mobilya çok daha güzel işler yapacaktır” diyen Aktaş; “Benim Geleceğim Mobilya” projesi ise bu şehrin mobilyaya olan inancının adıdır. Bir altyapısı çalışmasıdır. Bu konuda gereken her şeyi yapacağımızdan bütün gayreti göstereceğimizden kuşkunuz olmasın” dedi.

 

Başkan Aktaş konuşmasını yeni göreve gelen yönetime başarılar dileyerek sonlandırdı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş