Bilican şampiyonları ödüllendirdi

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, kros dalında İnegöl’ü Türkiye Şampiyonası’nda temsil eden Sezai Karakoç Ortaokulu öğrencilerini makamında ağırladı. Bilican, şampiyonanın ferdi sıralamasında Türkiye birincisi olan Azad Karasu’ya tablet bilgisayar hediye etti.

Yayınlama: 22.02.2016
498
A+
A-

Adana’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda kros dalında İnegöl’ü temsil eden Sezai Karakoç Ortaokulu öğrencileri İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican’ı makamında ziyaret ederek başarılarını paylaştılar.

 

BİLİCAN’DAN BAŞARIDA EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, “Bilindiği gibi okullarımızda akademik eğitimin yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetler ile sportif etkinliklere de önem vermekteyiz. Bu kapsamda ilçe, il ve Türkiye genelinde yapılan çeşitli yarışmalara okullarımızdaki öğrencilerimiz de katılarak rakipleri ile yarışmaktadırlar. Bu yarışmalarda değişik dereceler alınarak hem öğrencilerimizin kendi okulları hem de ilçemizin ve ilimizin başarısına katkı sağlamaktadırlar. Bu kapsamda krosta Türkiye birincisi olan öğrencimizin başarılarını paylaşarak kendisini tablet bilgisayar ile ödüllendirdik. Sezai Karakoç Ortaokulu Yıldız Erkekler ve Yıldız Kızlar Takımları; İl Kros Şampiyonası Seçmeleri yarışmalarına katılarak her iki takım da takım olarak Bursa il birincisi olmuşlardır. Takım olarak il birincisi olan öğrencilerimiz, 16 Ocak 2016 tarihinde Samsun ilinde yapılan Yarı Final koşusunda yine her iki takım da takım olarak Bölge birincisi olmuşlardır. Bölge Şampiyonası’nda birinci olan öğrencilerimiz 13 Şubat 2016 tarihinde Adana ilinde Türkiye Şampiyonası için Final Yarışmalarına katılmışlardır. Bu yarışmada ferdi sıralamada öğrencimiz Azad Karasu Türkiye birincisi olmuştur. Türkiye Şampiyonası yarışmasına katılan tüm öğrencilerimizi ve özellikle Türkiye birincisi olan öğrencimizi tebrik ediyorum. Katkısı olan okul idarecileri ve öğretmenlerine de teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Bilican konuşmaların ardından Azad Karasu’ya tablet bilgisayar hediye etti.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş