Biri İnegöl’ü gözetliyor

İnegöl Belediyesi ve Hükümet kaynakları ile İnegöl’e kazandırılan Mobese sistemi geçtiğimiz hafta hizmete açıldı. Mobese hizmet binasını ziyaret eden Bursa Valisi Münir Karaloğlu, “Kent güvenlik yönetimi sistemi aslında önleyici güvenlik hizmetidir. Suç işleme isteği olanlara ‘bak burada suç işlersen biz seni gözetliyoruz’ demek için kurulan bir sistem” diye konuştu.

Yayınlama: 25.05.2015
590
A+
A-

Vali Münir Karaloğlu’nun katılımı ile hizmete açılan İnegöl Mobese merkezindeki kameralara yansıyan kaza görüntüleri görenleri hayrete düşürdü. Vali Karaloğlu ve beraberindeki protokol üyelerinin de izlediği kaza anında komik anlar yaşandı.

 

GÜLDÜREN KAZA






İnegöl’de sokaktan caddeye çıkarak özel halk otobüsü ile çarpışan özel otomobilin sürücüsünün yaptıkları dikkat çekti. Mobese görüntülerine yansıyan görüntüler de kazanın ardından maddi hasar oluşan aracından inen genç sürücü, aracın içindeki ekmek poşetini alıp hiçbir şey olmamış gibi aracını olay yerinde bırakarak evine gitmesi dikkat çekti.

 

MOBESE SİSTEMİNE KAMERALAR İLAVE EDİLECEK

Ziyarette değerlendirmelerde bulunan Vali Karaloğlu, “Kent güvenlik yönetimi sistemi aslında önleyici güvenlik hizmetidir. Suç işleme isteği olanlara ‘bak burada suç işlersen biz seni gözetliyoruz’ demek için kurulan bir sistem. Hem suçun önlenmesine hem de suç önlendikten sonra failin ortaya çıkarılmasında polisimizin işini çok kolaylaştıran bir teknik altyapı. İnegöl’de bir milyon lira harcayarak bu sistem oluşturuldu. Şu anda 94 kameramız var. Bir miktar kamera daha ilave edilecek” dedi.

 

YENİ EMNİYET BİNASI İÇİN START VERİLDİ

Mevcut ilçe emniyet binasının ekonomik ömrünü tamamlamış bir bina olduğuna dikkat çeken Karaloğlu, “Proje çalışmaları tamamlandı. Ödeneği var. İnşallah kısa sürede TOKİ tarafından ihalesi yapılarak İnegöl’de bir kamu binasının yenileme süreci başlamış olacak. Hayırlı olsun” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş