Bolatçık Köyü Derneği Başkanı Seçkin oldu

İnegöl’de 2 ay önce kurulan Çorum Alaca Bolatçık köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, ilk kongresini Pazar günü İlçe Müftülük toplantı solonun da gerçekleştirdi. Kongrede oy birliği ile dernek başkanlığa Ünal Seçkin getirildi.

Yayınlama: 09.03.2014
2.232
A+
A-

İnegöl’de 2 ay önce kurulan Çorum Alaca Bolatçık Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ilk kongresini yaptı. Başkanlığa Ünal Seçkin getirildi.

Kongre sonrası bir teşekkür konuşması yapan Dernek Başkanı Ünal Seçkin, “Güzel bir genel kurul toplantısı yaptık ve yoğun bir katılım gerçekleşti. Derneğimize kayıtlı 94 üyemiz var. 40’tan fazla üye ile genel kurul yaptık. Amacımız İnegöl ilçemizde birlik ve beraberliğimizi huzurlu bir şeklide sağlamak ve geçimimizi sağlayıp, mutlu bir şekilde yaşamak. 94 hane olan Bolatçık köylülerine hizmet etmek için birlik ve beraberlik içinde kaynaşmak ve yardımlaşmak için sizlerin huzuruna geldik. Hep beraber Allah izin verirse İnegöl’ümüzde mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamımızı sürdüreceğiz” dedi.

Seçkin Başkanlığındaki derneğin yönetimi ise şu isimlerden oluştu: “Fikret Demir, Ali Kurukama, Salim Dok, Hacı Doğan, Necdet Kurukama, Alaattin Yıldırım.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş