Bolu kampı sona erdi

İnegölspor’da Bolu kampı sona erdi. 2 gün izin verilen takım Cuma günü kulüp tesislerinde toplanarak lig hazırlıklarını İnegöl’de devam edecek.

Yayınlama: 19.08.2015
708
A+
A-

Kampı değerlendiren Teknik Direktör Serhat Güller, “3 Tane daha oyuncu almamız gerekiyor” dedi.

                    

EKSİKLİKLERİMİZ VAR






Teknik Direktörümüz Serhat Güller,  Bolu kampına ilişkin şu ifadeleri kullandı: “Bolu’da yaptığımız antrenmanlarda daha çok fizik ağırlıklı antrenmanlar yaptık. Taktiksel anlamda çok fazla antrenman yapma şansımız olmadı ama onunla beraber hazırlık maçları da vardı. Yaptığımız hazırlık maçları da fizik ağırlıklı antrenman etkisiyle biraz kendi adımıza yorucu geçti. Beklediğimiz sonuçları alamadık ama elimizde olan bütün oyuncuları, genç oyuncular olmak üzere sakatlıktan yeni çıkan oyuncular olmak üzere hepsini maçlarda oynatma şansını yakaladık. Onları görme şansımız oldu. Hepsine biraz daha maç atmosferinde, maç kondisyonu kazandırmak adına kullanma şansımız oldu. Dolayısıyla bunlarda sonuçlardan son derece önemli. Genel anlamda baktığımızda kadromuz eksik. 14-15 kişilik bir futbolcu topluluğumuz var. Sakat olan oyuncular ile genç olan oyuncuları bir nebze çıktığımız zaman dolayısıyla biraz eksikliklerimiz var. Bu eksikliklerimizi de bu 3. dönem içerisindeki kampa yetiştirmeye çalışacağız. Bu kampta o oyuncularımızın da bizimle beraber olmasını istiyoruz. 3 tane daha oyuncu almamız gerekiyor. Onları aldığımız zaman da çok daha iyi bir takım haline geleceğimizi düşünüyoruz. Şimdilik bizim 3. etapta yapacağımız kampta beklentimiz biraz daha taktiksel yönden futbolcularla daha fazla antrenman yapabilmek. Onlarla beraber yeni gelen oyuncularımızın takım uyumunu biran önce adaptasyonlarını sağlayabilmek. Bunlar bizim için önemli olacak. Bunların üzerinde  duracağız.”

 

AFYON KAMPI İPTAL

Afyon kampını iptal ettiklerini ifade eden Güller, “Afyon kampını iptal ettik. Çünkü 24 Ağustos ile 26 Ağustos arasında 2 tane maç söylediler. Bizimde şuan ki kadro yapımız 2 maço oynayacak kapasitede değiliz. Eksiğiz yani. Öyle olunca da biz iptal ettik. Cuma günü İnegöl’e geliyoruz. İnegöl’de toplanacağız. Antrenmanlarımızı İnegöl’de sürdüreceğiz. İnegöl’de de bulduğumuz takımlarla hazırlık maçı yapacağız.”ifadelerini kullandı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş